Khamis, 13 Januari 2011

Update Peserta Vote and Win & Penukaran Syarat

Dicatat oleh nurulazham di 10:32 PG

Kategori A  
                                                       
1.  Bionic Women                    -    24 vote's 
2. Mama  Rifqy                        -    1 vote's 
3. Baby (Mama Amana)           -    3 vote's
4.  Cute Mum                           -    32 vote's
5.  Afiia                                     -    1 vote's
6.  Ummuabdullahsyaakir           -    1 vote's
7.  Tiefazatie                              -    4 vote's
8.  Mommamia                          -    1 vote's
9.  Nana                                    -    1 vote's
10. Ieyza                                   -    86 vote's
11. Idah                                     -   13 vote
12. Nur                                      -   1 vote
13. Syima Emi                            -   2 vote's
14. cikpuanhady                         -   1 vote
15. Anin                                     -   1 vote

Kategori B






Pengumuman Penukaran Syarat :

Disebabkan pihak Friso-Growing Up Together telah sesuka hatinya melanjutkan masa peraduan, maka dengan ini Vote & Win Contest juga akan dilanjutkan sehingga 28 Febuari 2011 (Adoii..jenuhlah nak mengundi!). Jadi penukaran syaratnya adalah seperti berikut :

1. 3 pengundi yang tertinggi layak mendapat hadiah! jadi, disediakan sebanyak 4 buah Roses Wall Clock (34cm diameter) untuk pemenang!



2. Korang boleh menggunakan akaun sesiapa sahaja untuk meningkatkan undian korang..yang penting, tulis 'No.Of Vote' setiap satu undian korang, ye....

3. Setiap peserta layak mendapat 1 hadiah sahaja. Maksudnya kalau untuk kategori A dah menang, peserta yang sama jugak menghantar penyertaan untuk Kategori B, dengan secara automatiknya terkeluar dari undian random.org untuk mencari pemenang Kategori B.



Sekian, babai...
*** Kalau tak faham, tanya ye...

2 ulasan on "Update Peserta Vote and Win & Penukaran Syarat"

BIONIC WOMEN on 13 Januari 2011 1:47 PTG berkata...

kalau bagi tau dah vote kat fb jer aci x..
voted today no 262

lurun nauzzi namzar on 2 Februari 2011 9:13 PTG berkata...

saya vote today no 1172

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez