Khamis, 6 Januari 2011

Siapa ada?..dan baik hati untuk jual kat saya?

Dicatat oleh nurulazham di 4:23 PTG

Entry ni nak tanya pada siapa siapa yang ada collection bantal McD edisi Shrek The 3rd ni..
kalau korang ada, dan rasa menyemak aje kat rumah tu, juallah kat saya, ye..
nak 1 je..yang ada Shrek kat bantal tu..
bantal ni 4 charecter je..
1. Shrek ~hat ni jek yang belum ada
2. Baby Shrek
3. Ginger Man
4. Donkey

tiga tiga bantal ni adalah hasil google-lan saya..
ada juga sebelum ni yang jual utk 4biji ni dengan harga RM120..
uii...amatlah tak masuk akal..
sebijik jatuh RM 30!
dahla cinonet jek...
rasanya dulu kat McD tak sampai rega tu..

sesape yang nak jual, bgtau ye.. !
saje je nak jadikan penyeri kereta~
lalalalaaaa~


..tulah.dulu time ada kat McD, tak nak beli..sudahnya..sekarang ni, mencari cari !

1 ulasan on "Siapa ada?..dan baik hati untuk jual kat saya?"

BIONIC WOMEN on 6 Januari 2011 6:40 PTG berkata...

alahai nurul, eily xder pun koleksi nih..huhu..comelss ugek bantal tu

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez