Selasa, 11 Januari 2011

Alhamdulilah..sudah berada dalam senarai Top 10 !

Dicatat oleh nurulazham di 10:30 PG



Alhamdulilah..
terima kasih kepada pengundi yang telah mengundi Deqna..
walaupun macam dipaksa aje kan..hehehe...
tak pelah, kalau korang undi, saya balas balik dengan memberi hadiah sebagai penghargaan..mana tahu, esok lusa korang masuk contest yang perlukan undian, saya sedia membantu..sebab, hanya orang yang pernah masuk contest yang perlukan undian je yang tahu, betapa beharganya undian dari korang semua..
tq so much!!! Lagipun undi-mengundi macam dah jadi satu trend contest pulak sekarang ni.. :)


Tapi tak boleh suka sangat, sebab calon yang ke 11, cuma beza 2 undian je dari Deqna punya. Kene berusaha dengan lebih gigih lagi ni..walaupun pelbagai halangan diterima termasuklah comment dan message  telah di block dari Facebook! kene tunggu beberapa jam hingga ke satu hari, baru boleh meraih undi semula....! Sigh...


Nak raih undi kat Facebook pulak, kene tengok tengok juga, sebab tak semua orang yang kita undi tu, mengundi kita balik..senang je nak tahu samada diorang undi kita balik ke tak....kalau dia dah tekan button 'LIKE' pada comment kita, means dia dah undi kita lah tu..kalau tak ada, memang tak adalah jawabnya...!Jangan harap...huhuhu... Macamana saya tahu? sebab dalam berpuluh puluh undi yang saya buat, cuma beberapa jek yang balas balik undian saya..*sedih....T___T


BTW, hadiah untuk VOTE n WIN for Deqna sudah di update..jomlah join!!!



2 ulasan on "Alhamdulilah..sudah berada dalam senarai Top 10 !"

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) on 11 Januari 2011 1:27 PTG berkata...

baguslah sudah berjaya top 10!! tahniah

tiefazatie on 11 Januari 2011 8:24 PTG berkata...

gewd luck sis!chaiyok!

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez