Rabu, 26 Januari 2011

Kau ingat aku bodoh sangat ke??

Dicatat oleh nurulazham di 2:35 PTG
Dia buat taktik baru pulak dah...
lepas berpuluh puluh kali cubaan menghantar email bodoh ni...
konon konon "Account Locked"..
citt....ingat saya bodoh sangat ke??



Tengok alamat email pun dah tau dah tipu...
beringat ye kawan kawan...
pihak Maybank takkan sekali kali menghantar apa jua email kepada pemegang akaun Maybank..
takkan sekali kali...
jadi, kalau terima apa juga email konon konon dari Maybank 2u, abaikan saja.......
saya dah naik muak asyik dapat email yang sama je...
padahal dah lock dah spam tu...mencik la....

Tiba tiba pulak rasa nak tukar kata ganti nama 'saya' kepada 'ibu'...macam best je kan..kan...

2 ulasan on "Kau ingat aku bodoh sangat ke??"

amiey lee on 26 Januari 2011 3:11 PTG berkata...

hahahahah kta ada terima gak..yang nak jadi lawak nye bila masa plak kta ada maybank2u

nurulazham on 26 Januari 2011 4:31 PTG berkata...

@amiey..
betul tu..kdg2 dapat ntah dari mana2 bank..sabo jekla..

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez