Rabu, 5 Januari 2011

Photoshoot Day with Kedai Gambar Kami . . !

Dicatat oleh nurulazham di 9:16 PG
Ahaks! tengok tajuk jek dah best kan..? best ke?..pada saya tersangat best! sebab, merasa jugak buat outdoor photoshoot..masa kawin dulu, tahun 2004, gambar kawin semua yang statik statik gitu..sangat jeles dengan pengantin pengantin sekarang! huh..! kali ni ber-photoshoot siap dengan anak anak sekali . . seronok tapi agak payah sebab nak mengaturkan anak anak yang tecik tecik lagi ni..ditambah pulak dengan Sara yang tak mahu lepas langsung . . (tapi, time amik pic berdua dengan en.hubby, saya letak dia jek kat tepi - menangis nangis dia,hehe . . )


Siapa yang belum pernah terjah Kedai Gambar Kami ? tak kenal maka tak cinta kan ? lagi pulak owners nya memang peramah ! ( becok jugak tau - jangan marah, cat..hehe ) . Senang sangat bekerja dengan Cat n Cg Fly ( Hubby Cat ). Masa ambil gambar kawin dulu, photographer nye sangat lah tak mesra alam.. buat kita rasa kekok je .. tapi, saya selesa sangat bila berphotoshoot dengan team KGK . Kebetulan pada hari kami berphotoshoot tu, penjaga E-ein tak dapat nak jaga E-ein, jadi..dia pun join kami sekali ! sangat comel okeyyhh budak genit itu ! selalu dapat tengok kat sini jek.. pada hari tu, dapat jumpa n cubit cubit pipi dia...


Sebenarnya dari awal cuti sekolah bulan Nov nak berphotoshoot nih..tapi, disebabkan cuti sekolah adalah musim 'orang mengawan' . .hehe...bila saya free, KGK pulak tak free (photoshoot utk pengantin)..boleh tengok gambar gambar pengantin kat SINI.  Bila KGK free, saya pulak yang penuh dengan undangan kahwin . .bila dua dua belah pihak free, keadaan cuaca pulak tak mengizinkan...haihhh . .sudahnya, kami tetapkan pada 26 Dec yang lepas.. pukul 9am dah terpacak depan gate Institut Vaterinar Malaysia, Kluang. ( en.hubby telah digelar 'punch card punya orang' oleh kakak saya - sebab en.hubby nih, kalau bab bab menepati masa, memang excellent! . .kakak saya bagi gelaran tu sejak kami ber-couple lagi..keh keh keh...sangat tepat , sampaikan bila dia sampai rumah nak hantar saya balik Shah Alam, saya masih terkial kial lagi nak bersiap!)


Sebenarnya konon konon nak tukar baju anak anak masa photoshoot, tapi disebabkan masing masing meragam sebab tak cukup tidur sebenarnya, lagi pulak diorang dah nampak playground, masing masing mood berphotoshoot dah ke lain..hehe..tapi, gambar gambar tu tetap perfect ! Jomlah kita layan pic pulak.. banyak lagi pic pic lain sebenarnya. . insyaAllah akan diabadikan dalam Photobook !

Pakej yang diambil - Family Photoshoot ( RM 299 with 1x softcover photobook )
 * Creadit to KGK for pic...













7 ulasan on "Photoshoot Day with Kedai Gambar Kami . . !"

ibu_Arifa on 5 Januari 2011 10:58 PG berkata...

cantiknyer...tak pernah lagi dpt wat photoshoot gini
teringinnnnn!!

❤❤ LiNdAuS ❤❤ on 5 Januari 2011 11:05 PG berkata...

wah...
santek nyer.......

ibu_BatRiSya @wardah on 5 Januari 2011 11:44 PG berkata...

bestnye! kite pon lama teringin...

Momma Mia on 5 Januari 2011 11:50 PG berkata...

wah bestnya Nurul.. so jeles u
Family pic tu sangat sweet

CatlinaFly on 5 Januari 2011 2:59 PTG berkata...

nurul, thanks for the promo..;)

nurulazham on 5 Januari 2011 3:40 PTG berkata...

@ ibu arifa
buatlah family photoshoot nih..best tau!enjoy je..lagilah kalau dpt snap pic arifa yg sangat comel itu! ;)

@lyndaus
kamu punye pic photoshoot raya itu pun sgt gojes!

@ibu batrisya
jom kita berphotoshoot! ;)

@mommamia
mommamia pny pic pun apa kurangnya!suke tgk pic berkimono tu!

@catlina
welkem cat!u did a good job!

Lelord on 8 Januari 2011 11:46 PG berkata...

hmmm cam best jek..akak balik mesia ujung januari, nak goda darling arr

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez