Rabu, 5 Januari 2011

Aleesya nih sangat comel dan dia layak untuk jadi pemenang !

Dicatat oleh nurulazham di 8:48 PTG
Betul tak comel? ini adalah anak kepada Kak Ayu 
sangat teruja untuk vote dia sebab cuma ada 10 contestant je! 
pastu yang lain lain saya tak kenal pulak tu..
kalau korang rasa Aleesya nih layak untuk menang, jomlah vote Aleesya!

***saya tidak dibayar apa apa untuk membuat entry ini, 
ia entry ikhlas dari hati..heheehe
sekian terima kasih.



Macamana nak vote?

Mula2 like

Pastu klik like kat photo aleesya
Tarikh tutup vote: 25th Jan 2011, 3 pm

***Winners will be count 100% based on voted, help her to be a winner!


3 ulasan on "Aleesya nih sangat comel dan dia layak untuk jadi pemenang !"

mama rifQy on 5 Januari 2011 11:55 PTG berkata...

yeay!!! suke sukee! Tumpang suke!! i LOVE damia aleesyaaa!!

ibuayahdamia on 5 Januari 2011 11:56 PTG berkata...

nurul..kak ayu sangat2 terharu dengan entry nurul ni...walaupun kita baru kenal di alam FB..Tapi nurul sanggup mempromosikan suruh vote aleesya ni...ya allah...kak ayu tak tau macam mana nak balas jasa nurul ni..

apa2 pun tima kasih sebab bagitau pasal kesilapan link aleesya tu...dan tima kasih banyak2 sebab buat entry ni....kalau tak kerana entry ni, kak ayu mungkin tak akan sampai ke blog nurul ni...

keep in touch yer..

nurulazham on 6 Januari 2011 12:10 PG berkata...

@mama rifqy
comey kan aleesya nih!mmg dia layak utk menang..!

@kak ayu
nurul lama dah follow kak ayu..tapi seblom nih suke jadik silent reader..hehehee, nruul rasa aleesya layak menang, tu yg bersungguh buat entry! hope ada rezeki aleesya nnt.. ;)

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez