Isnin, 17 Januari 2011

Rata-rata semua blogger wanita curang...saya pun nak ikut sama.....!

Dicatat oleh nurulazham di 11:42 PG
See full size image



Ini bukanlah curang kepada pasangan hokay! ini adalah semata mata kerana ...


Sebenarnya dah lama dah sign up denga HB nih..tapi saya letakkan di Nurul Azham's Shoppe.... (konon konon blog tu lagi ramai visitors..he he he...).. Yelah, sebab sebelum ni, adalah sangat malas nak mengupdate blog ni, tapi tahun ni rasa macam rajin sikit kot...(jangan hangat hangat taik ayam sudahhhh....)

Okay, sebenarnya Heart Beat ni, selain dari kita boleh beli pelbagai cenderamata yang comel comel amat tu, dia juga menyediakan program Affiliate ye..selain dari keistimewaan sebagai ahli..

 Keistimewaan sebagai ahli (pink color)
*Klik untuk gemok*



 Keistimewaan HB! Affiliate
*Klik untuk gemok*



Jadi, macamana cara korang nak sign-up HB Account and HB!Affiliate ni??
Jom ikut langkah langkah kat bawah ni...

Mula mula, korang klik kat iklan yang sedang menggedik2 kat blog saya ni..
Dah dapat page HB kan?? lepas tu, scrool sampai bawah...

 ....sampai terjumpa "Click here for details" yang macam ditunjukkan dalam pic kat bawah ni...
(yang dibulatkan merah...), then, click...

 

 Sampai page ni, korang click kat "Create Account"




Lepas tu, isi butir-butir peribadi korang...



 Lepas korang habis isi dan submit, HB akan hantar pengesahan melalui email...
Bila dah disahkan,  klik pada link yang diberikan, akan keluar begini:

 Macamana nak ambil code? klik pada "HB! Affiliate", 
lepas tu klik kat icon "Get Code"

Ada 4 jenis iklan yang korang boleh letak dalam blog korang...
Horizontal, Square, Vertical dan Text Link
Copy and paste dalam blog korang macam iklan Nuffnang juga...



Tadaaa.....dah pun siap!
 


Selamat ber- Heart Beat!!


Terpengaruh dengan MZ sebenarnya..hehe..pastu tengok tengok, ramai pulak (blogger wanita especially) ber Heart Beat di blog peribadi... :). Thanx to MZ sebab bagitau pasal ni! Jangan risau pasal Nuffnang...status GLITTERATI korang takkan berubah! Jom curang bersama sama...!! hehehee......"



4 ulasan on "Rata-rata semua blogger wanita curang...saya pun nak ikut sama.....!"

Suhami Ahmad on 18 Januari 2011 10:32 PG berkata...

Salam. Eh bulih ke curang ni? Nuffnang tak jatuh an status kito? Heartattack.my....err beat.my ni pengiklan jugak ko? Reply kat shoutmix atok nnt eh
:)

kakyong on 20 Januari 2011 5:07 PTG berkata...

ni bukan curang... ;)
status geli2 tak affect pun...

1 hb utk nurul,. mai klik mine ya.. ;)

nurulazham on 22 Januari 2011 12:56 PTG berkata...

@ atok:
saya dah reply..:)

@kak yong:
yaa...betul sekali!

Izan Ishak on 22 Januari 2011 1:03 PTG berkata...

wahhh...makin ramai yg berHB nih...

k.izan klik2.. jgn tak klik ye!

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez