Sabtu, 6 Februari 2010

Love Finding~~~~Tag Dari Dylla

Dicatat oleh nurulazham di 8:03 PTG
1) First time jumpa your hubby bila dan kat mana?
 Seingat saya 6 Januari 2003, di JKR Batu Pahat. Saya 1st day praktikal kat JKR tu..dia plak org 'kuat' yang diarahkan meng'entertain' bebudak praktikal...


2) Love at first sight?
Hehe...masetu saya udah berpunya deh....dah ader boipren mase tu...tapi En.Hubby time tu cool lagi...selang beberapa hari lepas tu baru dia menunjukkan kias2 yang dia dah mula syiiioookkk maa......


3) Who is he when the first time you met him?
Pembantu Teknik (Bangunan) di JKR tersebut...


4) How long it takes for him to ask you out for a date?
Sebulan lebih...kiranya 14 Febuari 2003 barulah kitorang kuar date gi Melaka...tapi sejak 6 Januari tu memang ada kuar minum pagi, minum petang sesama la....cuma kuar yg berdua2an beronggeng2an tu 14 Febuari tu la....( siot jek kan...date ngan boipren masetu dah di advancekan seminggu seblom tu....siap da bg adiah valentine siap2...<------dolu2 sambut valentine..tapi, skrang tidak lagi...en.hubby yg memberi kesedaran...cheh!!)


5) First place dating?
Melaka Bandaraya Bersejarah...


6) How he proposed?
dia xde propose secara rasmi....cuma stiap kali kuar sama tu, dia bagila kias2 dia nak kami kawen...(x ramantik langsung ek??)


7) Special date with your hubby?
6 Januari 2003 ~ First time jumpe
14 Febuari 2003 ~ First time kuar date
14 Mac 2004 ~ Bertunang
28 Ogos 2004 ~ Nikah& our big day
9 Mei 2005 ~ bergelar Ayah & Ibu


8) Changes that he asked you to do?
Suh bertudung time orang datang umah n kuar umah...heheh....mase becintan cintun xde permintaan ape2... seblom tu main hentam jek, org datang umah, sesaje tayang rambot ni ha...bukan x tau dose...jahil cket kot..hahahaaaa


9) What is about him that you love so much?
suke wat lawak. kekadang sampai nak pecah perot n sampai kuar2 air mata menahan gelaks...


10) What is about him that you wish he would change?
buat masa ni mcm x ada...saya terima en.hubby seadanya....


11) You will lose your mind and crack your head when he..
He talk about his x-girlfriend and x-fiancee....sedey n sangat sakit hati wooo......


12) You will smile through your eyes for the whole day when he..
belikan sesuatu yang saya x sangka.....(time dia wat suprise la....)


13) Complete below sentences, "My love towards my hubby is as big as..
INFINITY..............x boleh dikira....


Degan segala hormatnya dipersilakan....

1. Lindaus
2. Huda~Banny
3.Kak Afne
3.Kak Aida Tonjang
4.Lyana
5.Baby ibu
6.Kak Ngah
7.Pretty Zaza

.....untuk menjawab TAG ini...(if dah buat, abaikan saje...)



   

3 ulasan on "Love Finding~~~~Tag Dari Dylla"

HudaBanny on 7 Februari 2010 9:43 PG berkata...

time kasih la ko tag aku...tapi ntah bila la aku nak wat...huhuhu...rajin aku wat ekk...

NURUL on 7 Februari 2010 12:24 PTG berkata...

haha...suka suki jek ude oiii....x buat pon xpe...heheh

BabyIbu on 7 Februari 2010 7:20 PTG berkata...

okies..lama tak kena tag..nanti yana buat..tq..

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez