Jumaat, 5 Februari 2010

Apa Yang Saya Jumpa??

Dicatat oleh nurulazham di 10:53 PG
Seharian masuk blog sana, situ, sini, banyak jugak jumpe blog2 yg menyedikan template2 menarik..samada suka atau tak ajela kan..ada jugak yang dia bg tutorial camne nak tukar template ni n masalah2 yang timbul bila tukar template..antara blog2 yg menyediakan template2 best :
























Pada sesiapa yang barhajat nak tukar blog template ni..harap2 dgn link yang ada akan dapat membantu..
untuk tutorial menukarnya plak, boleh gi ke link ni...(bg link je, kan..maklumla..blog saya ni bukan blog yang berbentuk tutorial..heheheee)..




Chaiyok..chaiyok!!!

0 ulasan on "Apa Yang Saya Jumpa??"

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez