Isnin, 8 Februari 2010

Ibu Update Blog, Sara pun Update Blog Gak??

Dicatat oleh nurulazham di 8:36 PTG
Sedang saya melakukan blog walking petang tadi, jeling2 kat Sara...tgh buat ape la agaknya...tadi tgh meniarap..tetibe toleh kat dia, dia duduk plak...tengok TV...khusyuk betol dia tengok DVD yang satu ni...

...khusyuk sungguh...sampai ibu dia panggil nak snap pic pun dia xnak toleh...agak2 cite ape la ek...

.
.
.
.
.
.

ooo....Shrek rupenye.....
(Abaikan susunan-susunan barang di 'gobok' TV saya ye...itu sume kerja Deqna)

Sorang lagi anak saya dah berjangkit penangan Shrek...dah tak larat saya nak tengok cite ni dah...sejak Fifi, turun ke Deqna...skang turun kat Sara pulak...dah banyak jugak berganti DVD Shrek ni...asyik rosak jek...(beli yg pirate mmg cepat rosak, okehh)...mane x rosak...pagi, petang, siang malam dok berputar jek...huhu...haru weii....nak tgk berita pun tak dapat....

Pic2 kat bawah ni plak, Sara tgh update blog gak...hehehe.....padahal mase mengandungkan Sara, saya paling allergic dgn lappy....huhu....tak tahulah kenapa...mood untuk online, shopping dan sebagainya terlalu meluat untuk saya lakukan....pembawaan budakkah masa itu??pelik sungguh......

 

  

 



3 ulasan on "Ibu Update Blog, Sara pun Update Blog Gak??"

Nova Imoet on 8 Februari 2010 9:41 PTG berkata...

lucunya....

CatlinaFly on 9 Februari 2010 11:04 PG berkata...

nurul :) thanks a lot kerana vote sy! alololo comeynye sarah...umur bpe bulan nih?mcm sebaya my e-ein jek...oh, nak kena beli laptop gak ah bg e-ein update blog hihi

NURUL on 9 Februari 2010 8:30 PTG berkata...

hi mai..Sara bulan ni baru nak masuk 9month..e'ein dah 10month, kan...lebih kurang je umo depa..hehee

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez