Khamis, 8 April 2010

Yeay!!Dah Ada Watermark Sendiri..!!!

Dicatat oleh nurulazham di 4:50 PTG
Pagi-pagi tadi bukak blog, tgk Faheem tulis kat shoutmix..


Tengok tu Faheem..good boy betullah..aunty tido lagi time tu..
(maklumle..en.hubby tak de, 'bendera Jepun' pulak menguasai..tu yang terlajak tidur..sedar sedar dah 8.45am..heheh..)
lepas baca shoutmix tu, berdesup check email..
yeay!!!
dah ada watermark sendiri....
(Hadiah tempat ke-9 Gali Gali Contest)

THANKS Faheem...utk CikMin juga..thanks sangat sangat...lama dah teringin nak ada watermark..naseb baik belum menempah, dah dapat FREE..lain kali buat contest lagi ye CikMin..
oh, ye..kenapa nurul add blog CikMin dalam bloglist, tapi dia keluar ini...


Banyak juga blog blog yang telah di add menjadi sebegitu rupe..kenapakah??jadinya kalau nak melawat Faheem, kenalah klik kat 'Tunjuk Semua/Show All' utk pergi blog CikMin...

okeyh la...meh tgk watermark hadiah pemberian CikMin..heheheee....(cunnn wooo...)


Versi Hitam...


 Versi Putih

Lepas ni bolehla pic pic saya bergaya sakan dengan watermark tersebut..hehehe...
(senyum sampai ke hujung telinga ni CikMin!!)

  Jealous x??boleh gak kalau nak beli..klik je bebiri kat bawah ni....CikMin beli tau watermark nih utk saya!!!!Tenkiu CikMin n Faheem..ummuuahhh!!cium cket!!









4 ulasan on "Yeay!!Dah Ada Watermark Sendiri..!!!"

Faheem Jr on 8 April 2010 5:23 PTG berkata...

salam..dah dapat ye.. :P

add bloglist kasehabadi tu..tambah ni..copy je sebijik camtu..

http://kasehabadi.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss

p/s dear..watermark tu dari cikmin,bukan sponser dari little colour shop.

nurulazham on 8 April 2010 6:12 PTG berkata...

oh ye...lupe2 cikmin..sowi2..akan di edit kemudian...

Uda on 8 April 2010 9:18 PTG berkata...

tahniah nurul
lepas ni letak byk gambar yer.. suka tau.. tgk2 gambar ni..

nurulazham on 8 April 2010 11:03 PTG berkata...

hehe..okies uda!

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez