Jumaat, 30 April 2010

PRUmychild ~ First Insurance Plan in Malaysia that gives protection to a foetus as well as the pregnant mother!

Dicatat oleh nurulazham di 11:31 PG
Saban hari saya dok tengok muka Sheila Majid dok 'berjoget joget' dalam blog saya..
tak ada pun ambil kisah nak tau lebih lanjut..hehe..

semalam masa makan dengan anak anak, ambil suratkhabar lama buat alas makan..tiba tiba ternampak iklan ralat pasal PRUmy child ni..(sebelum tu paper tu tulis 'memberi perlindungan kepada anak anda seawal usia 18 bulan'..yang sebenarnya 'memberi perlindungan kepada anak anda seawal usia kandungan anda 18 minggu'..)

So, hari ni saje saje lah klik iklan tu..ada ni...

Yang ni tak taulah dia pilih base on apa..try jela memeriahkan contest tu..
, mana tau jadi antara 3 bertuah tu??


Yang ni pulak untuk baby yang lahir dari 1 April - 30 June 2010


Ha...nak tau lebih lanjut..meh lah klik iklan Mr.Nuff saya kat atas tu...selagi Sheila Majid ada kat situ, selagi tu korang boleh klik ilan PRUmy child tu ye...


  Kadang kadang kita terlalu ambil mudah tentang insuran ni..penting ye sebenarnya kawan kawan..walaupun kita rasa berat bila kena potong gaji tiap tiap bulan untuk insuran, tapi berbaloi..macam kes kawan saya Semah, jantung dia bermasalah sebenarnya...dia baru ambil insuran, tapi belum valid untuk digunakan..sekarang dia hanya boleh tunggu appointment dari hospital kerajaan..kalau insuran dia valid, kos pembedahan RM 28K tu, boleh diteruskan di Hospital Pantai..jadi, saya nasihatkan di sini..ambillah sebarang insuran sekalipun..untuk family jugak, kan...penyakit yang datang pun, tidak kita duga...


 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez