Isnin, 5 April 2010

Selesai Menggali...entry khas buat Faheem a.k.a CikMin's Son

Dicatat oleh nurulazham di 9:48 PG
Ini pulak entry khas utk baby Faheem..
meh cini shayang aunty nak cakap..kenapa aunty menggali setengah jalan..huhuhu...
sedih betul bunyiknye...

ok, begini citenye Faheem...
aunty pon x tau ler kenapa dgn desktop aunty ni..
samada problem pada monitor or CPU aunty..
tgk pic kat bawah ni cayang...


meh tgk tu...
kalau anak aunty cakap, 'komputer ibu ada semut..'
haha..
so, sebab semut semut inilah yang telah membuatkan hati aunty geraaammm sangat..
asal nak menggali je, semut semut tu datang!
cit!sembur dengan ridsect baru tau!
hajat di hati nak dapatkan telekung tu..huhuhu...

aunty suketime menggali tu..
mula2 aunty menggali utk latest2 entry..
tapi bila fikir2 balik, lebih baik aunty gali dari first entry blog inu faheem..
boleh mengenali ibu faheem dari awal...
so, sbb itulah komen2 aunty terdapat pada entry yang last2...
beshnyeee saat2 menggali itu!!!

tapi, dapat watermark pun ok!aunty memang mengidam nakkan watermark..
nasib baik belum order..dah dapat free dari Faheem n Ibu Faheem..
thanks shayang!!!!


2 ulasan on "Selesai Menggali...entry khas buat Faheem a.k.a CikMin's Son"

Faheem Jr on 5 April 2010 10:07 PG berkata...

salam nurul,,owh begitu citenya eh,ni nak bagitahu..baca entri khas ni kan faheem dok kt riba..bila baca tang anak nurul kata ada semut tetiba faheem gelak...ekekek!takpe la nurul,insya'ALLAH ada rezeki cikmin boleh buat lg bg telekung byk2 kan.. :)

nurulazham on 5 April 2010 11:00 PG berkata...

yeah!itulah yg nak dgr!!hehehee...

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez