Jumaat, 16 April 2010

Photobook Fifi & Deqna dah siap....

Dicatat oleh nurulazham di 2:42 PTG

hoorey!!
photobook yang saya tempah melalu Catlina @ Kedai Gambar Kami sudah saya terima sengan selamatnya kelmarin..
beserta dengan hadiah misteri yang saya dapat dari contest KGK & Aivee Emart..


ohh..i love board book! 
sbb tak mudah koyak.
bertambahlah koleksi board book anak anak saya ni..
thanks a lot Cat..

saya sukeee sangat!
Fifi & Deqna pun suke..
hari hari dok belek belek muke sendiri kat photobook tu..heheh...
(konon macam masuk majalah la tu..coz selama ni tengok sticky album je..)

thanks to Catlina coz menyiapkan dengan jayanya..
saya puas hati sangat sangat..
buat pengetahuan semua..
kalau tak, dah lama dah dapat photobook ni..
kali pertama, bila Catlina nak pos, dia belek lagi sekali..
tengok tengok supplier menggunakan kertas yang tidak setanding dengan harga yang dibayar oleh saya..
maka Catlina pun telah memulangkan semula photobook tersebut, dan supplier telah menggantikannya dengan photobook yang baru..
wa...mujurlah supplier tu mengaku tu kesilapan dia..
saya tabik spring kat Catlina coz sangat sangat menjaga kualiti dan jujur dengan customer..serta hasil kerja yang da bomb!! ;)

Sesiapa yang berkenan bila tengok photobook Fifi n Deqna ni, bolehla roger roger Kedai Gambar Kami..ada promosi lagi tuh!!Cepat...!!!


  Cat, next year buatla promotion lagi ye..bole buat utk Sara pulak..hehe...for those who tak suka blogger yang 'buy and blog'..bolehla close my window ye...ape yang kau sakit hati sangat?? at least saya mempromosikan juga kedai orang..kau dapat ape dengan mengata orang di blog sendiri??...lalala~~

4 ulasan on "Photobook Fifi & Deqna dah siap...."

CatlinaFly on 16 April 2010 4:27 PTG berkata...

macih nurul atas promosi ni hehehe..uiks..ape cite lak yang kat bwh sekali?org nak mebeli belah kat online pun ade org tak uka?(sy juga adalah online shoppers tegar-kdg2 tak sempat nak gi shopping mall, beli brg2 e-ein mcm baju, mainan, buku kot online je..)

Izan Ishak on 16 April 2010 6:13 PTG berkata...

waaahhh...tanteknya photobook 2 girls niii...
alahai...sapalah yg xsuka nak beli belah online ni ek?..kalau izan pun ok ajeee...

nurulazham on 16 April 2010 6:59 PTG berkata...

cat n iza : uiissshhh...ada..blog dia tu penuh dgn dok mengata orang je..

Maslina Rosdiana on 16 April 2010 11:51 PTG berkata...

Waa...nak jugak..hehehe...

Okay..nak terjah blog cat...sangatlah cantik dan cuns..:-)

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez