Rabu, 28 April 2010

Camne nak buat dah ni..nak upload pic dah tak semudah dulu....

Dicatat oleh nurulazham di 4:26 PTG


Kenapa nak upload pic dah jadik lain?
cam pic kat atas tuh?
ni pon upload guna 'Old Editor'..
kalau nak guna yang baru ni,
punyelah lamerrr gilerrr...

camno nak buat ek??
sape tau sila angkat keyboard...!!!

*kepala otak dah bengong memikirkan cara terpantas nak upload pic..
alahaiii Blogspot...tak payahlah ko nak buat canggih canggih sangat..
yang ada sebelum ni dah cukup simple dan mudah difahami dah.....huhuuhu..


8 ulasan on "Camne nak buat dah ni..nak upload pic dah tak semudah dulu...."

MUMMYAR on 28 April 2010 4:39 PTG berkata...

hahah..mmg i pun tkejut gak tetiba jadik camtuh....mmg lmbt ckit....tp ok la tu...cuma yg lama lg ok kan...

nurulazham on 28 April 2010 4:44 PTG berkata...

@MUMMYAR

nurul pny bukan lambat cket.
lambat baaannnyyyaaaakkk tuu..huhuhu

aLyNnZ on 28 April 2010 4:53 PTG berkata...

tul turr alynn yg br masuk keje hari ni terkejut tgk nk upload pic dh lain..

Cheno on 28 April 2010 5:01 PTG berkata...

aahla kak.lambat gile nk upload.huhu
nyusahkan jeee.
we want uploader yg lame! heee

BIONIC WOMEN on 28 April 2010 9:03 PTG berkata...

nurul..memanglah kelambatannya terserlah..hado..asenya blogspot ni semakin menyusahkan jer..skang nak upload video kan men payah.ni upload plak semkain susah..yg lama tu mmg dh sng..tmbahan org baru belajr mcm eily nih ag lah payah..baru nak membiasakan diri dah kena blajar cr baru..huhu

Alya on 28 April 2010 9:34 PTG berkata...

sama la kita...susah tul nak upload...hehehehhe

liennasts on 28 April 2010 10:04 PTG berkata...

saya pun terkejut gak tadi.. apsal dah jadik lain pulak..

Faheem Jr on 29 April 2010 12:59 PG berkata...

cikmin upload laju je dia..kalau 3-4 keping pun sekali tekan je..terus masuk lam entri...kli uplaod..then pergi ke file yg kita simpan..bila gambar dah ada kat lam tu..klik dan klik tambah yg dipilih tu. beres...

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez