Khamis, 29 April 2010

Dapat Apa Tu Sara??

Dicatat oleh nurulazham di 9:54 PTG
Lebih kurang jam 11 pagi tadi tiba tiba ada sorang mamat ni bagi salam...
ingatkanlah sape..rupenye dari Nationwide Ekspress..
terpikir jugak..
'ape yang aku dah beli sampai aku tak ingat nih??'
biasenye memang buat reminder if ada barang yang saya beli dah dipos..
so inilah dia parcel tu..


belum bukak lagi mase ni...



  Tadaaa...
oh..dari Huggies rupenye...


baru teringat yang sebelum ni memang ada pihak Huggies email mintak alamat utk pengeposan hadiah..
hadiah ape ni??
oh..awal tahun haritu Huggies ada buat Hug Me In Red Contest..
saya saje saje masukkan Sara as contestant..
dapat hadiah penyertaan je..untuk 400 penyertaan terawal..
heheh..jadikla tu..buat kenangan....
tengoklah gaya Sara bila dapat tumbler tu...hehehee...



    cun tak watermark pemberian CikMin a.k.a Fahemm  tu? cun kan? siap ada 2 kaler lagi..(hitam & Putih)...lagi satu...nak upload pic pun dah kembali seperti sediakala...hahaha...mesti Blogspot banyak dapat komplen kot...


0 ulasan on "Dapat Apa Tu Sara??"

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez