Isnin, 12 April 2010

JELAJAH BLOG IBU

Dicatat oleh nurulazham di 10:12 PG

This entry is dedicated to En. Ben Ashaari... ;)

Hi En. Ben..
Sebenarnya dah banyak hari saya tengok rakan rakan blogger saya membuat entry "SAYA INGIN BLOG SAYA DIJELAJAHI OLEH BEN ASHAARI"..
Oh..nampak macam best dan sangat sangat berminat nak buat entry yang sama juga..hehe..
Tapi, macam segan pula memandangkan blog saya ni tidaklah se'canggih' kawan kawan yang lain.. ngee~~
Betul!..rasa segan kalau En.Ben nak datang menjenguk..carca marba kan blog saya??

Semalam saya klik new entry blog My-Playground~ sekarang baby Faheem dah ambil alih..hehe.. CikMin ada buat entry "JELAJAH BLOG IBU"..terdetik juga dalam hati saya..ada kena mengena dengan En. Ben ke?? So..lepas baca, betul tekaan saya! disebabkan tajuk dia JELAJAH BLOG IBU, terus rasa macam excited nak buat entry pasal ni..(rasa segan diketepikan..hehe..tapi kalau En. Ben datang ni..saya mesti nyorok balik langsir..segan la...)

Ok..blog saya ni hampir nak berusia setahun..blog ni menceritakan kisah saya, anak anak, kawan kawan..kadang kadang buatla tutorial sikit sikit..tak banyak pun..hehe..kalau boring boring tak de idea nak post entry..mulalah klik kat My Giveaway / Malaysia Giveaway..terapi minda..hehehee..kalau En.Ben nak komen, komen la ye....

Pada ibu ibu di luar sana yang ingin blog mereka dijelajahi oleh Ben Ashaari, boleh klik DI SINI








11 ulasan on "JELAJAH BLOG IBU"

Siti on 12 April 2010 12:03 PTG berkata...

Eh..sukanya bunga rose yanga da kat blog ni...
semoga en Ben dtg menjengah nanti yer...hehehe

nurulazham on 12 April 2010 12:38 PTG berkata...

tq siti..berdebar2 tgk ada 1 comment..ingat en.ben da tgk..
dup dab gak nak tau ape komen dia..hehe

Intan on 13 April 2010 10:56 PG berkata...

Tunggu aje jelajahan ben nanti ke sini...he he...gud luck nurul!

nurulazham on 13 April 2010 2:36 PTG berkata...

isk..berdebar lagi td intan..
ingatkan komen dr en.ben td..
hehe...

tenkiu2..

Lelord on 13 April 2010 4:22 PTG berkata...

heheheh tahniah dh dijelajah En. Ben. Salam kenal ek. Jom follow

Ieda Al-Habsyi on 13 April 2010 4:40 PTG berkata...

singgah dari blog bro ben :) salam kenal ya :)

Ena on 13 April 2010 4:46 PTG berkata...

salam kenal & singgah ye!.. :)

JUE on 13 April 2010 4:47 PTG berkata...

Nurul dh dijelajah...tahniah yer! Jue nyer blog Encik Ben x smpai2 lagi pn...huhu.

MAMASYAZA on 13 April 2010 5:08 PTG berkata...

best blog nurul dah dijelajah oleh en. ben

nurulazham on 13 April 2010 5:50 PTG berkata...

Lelord:okies..sy follow nnt..
Ieda:salam kenal juga.. ;)
Ena:salam kenal..nnt nurul gi blog ena gak ye..
Mamasyaza:best! hehe..tapi dia x tinggal komen plak..huhu...xtinggalkan jejak pun..alih2 dah kena review.. ngee~

*ape2 pon tenkiu so much en.ben..tgk, bertambah ramai kawan2 sy.. ;)

Azrul Hisham on 13 April 2010 6:49 PTG berkata...

salam ziarah dari blog ben...

berguling2 jap kat blog ni.. (^_^)

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez