Isnin, 1 November 2010

You Win!! You Win!!!

Dicatat oleh nurulazham di 11:00 PG
you win!


Pertama sekali, thanks pada yang sudi join Click Click Giveaway...
walaupun tak ramai yang join..huhuu..T_T (konon konon sedih..)

Giveaway ni tetap ada pemenangnya..
senang je nak tahu siapa pemenangnya..
boleh kira komen kat SINI..

Dah kira??
yesszzaa...
pemenang itu adalah...

Thanks cat..sbb join..senang je kan giveaway ni...? 
tak payah nak susah susah buat entry bagai, tempek banner semua..dah boleh join.. ;)

tulah korang..sape suruh tak join..
bukan susah je nak dapat hadiah..hehehee
Thanks juga pada semua contestant yang sudi klik,
kalau hari tu korang rajin klik hari hari, mesti lagi meriah!
Cheers!!!


** Cat, hadiah akan di pos dalam masa seminggu ni ye...
yang pastinya ia buat si comel E-ein!!! ;)


8 ulasan on "You Win!! You Win!!!"

CatlinaFly on 1 November 2010 12:17 PTG berkata...

heheheheh macih naaa.....:) alamat sy nurul dah ade eh...maklumlah kite ni selalu berkoresponden hhihihi tq tq..emm...contest tu nurul menang tak?

Momma Mia on 1 November 2010 12:31 PTG berkata...

alahai terlepas daaa
nurul nnti buat lagi yer.. hikhikhik

BIONIC WOMEN on 1 November 2010 12:46 PTG berkata...

naper eily xtau pun pasal klik2 nih..huhuhuh..
kengkadang jalan cini, nurul lama x hupdate..huhu..lenkali kita join ek

nurulazham on 1 November 2010 12:57 PTG berkata...

@CatlinaFly

hehe..ada lagi cat..dun worry.. ;)
contest tu belum tau lagi siapa pemenang2nya..mungkin lambat cket kot.. ;)

nurulazham on 1 November 2010 12:59 PTG berkata...

@Momma Mia

ala..la..
sian momma mia n
masa buat contest ni, selalu juga update..
tapi, kdg2 kat friend list tu mmg xtepat updatenye..kdg2 bukak momma punye, ada bbrp entry yg terlepas..pdhal mmg tiap2 hari bukak blog..

insyaAllah lain kali nurul buat lagi.. ;)

nurulazham on 1 November 2010 12:59 PTG berkata...

@BIONIC WOMEN

huhu..
eily memang..majok la camni..
hehehe...
xpe, kali ni terlepas pandang..
lain kali kalau nurul buat lagi, join ye.. ;)

CatlinaFly on 1 November 2010 4:12 PTG berkata...

ok...anyway sy tag nurul k...sila cek..

http://catlinaflybaby.blogspot.com/2010/11/sape-nak-hadiah-dari-paris.html

Nida on 4 November 2010 6:22 PG berkata...

Kalau perasan dulu Kak Nida selalu join contest.. sekrang ni bukan setakat tak join lagi, blog contest pun dah ditutup... teringin juga nak aktif semula tapi bila dah join consume a lot of time... tu yg den malas :)

Apa2pun tahniah buat pemenang.. :)

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez