Khamis, 4 November 2010

Yeay! Saya Menang! Saguhati Je..hehe

Dicatat oleh nurulazham di 11:18 PG
Baru sekejap tadi buka blog, tengok tengok entry terbaru kawan kawan..tiba tiba terbaca Pemenang BabyIbu Giveaway: Weego Bottles.Cepat cepat klik..eh, dapat juga saguhati rupanya.. ;)..dapat apa? dapat voucer diskaun 20% untuk Weego Bottle. Thanks Baby Ibu!

Haa..lagi satu, kawan kawan semua tak salah rumah..betullah ni..sekarang ni tangan tengah gatal gatal nak menukar itu dan ini..bosan dengan layout lama.. ;)...sebab itulah saya ni tak boleh tempah template khas untuk belog ni..sebab saya ni jenis mudah bosan..( Ciss..nasib baik tak mudah bosan dengan pasangan )..eh, tak..tak..dengan En.Hubby tiap hari sayang~

Ada yang tanya kenapa saya jarang update belog..haih..sedih ingin dinyatakan disini..sebenarnya mood tu jadi tak datang sebab kamera saya kedua duanya telah rosak...huhuhu....nak masuk contest pun, banyak yang perlukan gambar..gambar anak anak dah berapa banyak tak ambil..rosak sejak lepas raya lepas...

Eh, apa kene mengena entry menang dengan serita kesedihan saya yang tak ada kamera ni?? kan dah...kalau dah menaip, melalut lalut nak cerita itu ini tanpa menghiraukan tajuk yang sebenarnya..hehehee...


1 ulasan on "Yeay! Saya Menang! Saguhati Je..hehe"

Cheno on 9 November 2010 8:17 PG berkata...

kamera kite pun rosak.tsk T_T
tak best kan.takde semangat nak update itu ini.wuwu sabar eh kak. suh encik suami belikan baru je.hehe

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez