Isnin, 15 November 2010

Geram...

Dicatat oleh nurulazham di 10:36 PG
Isk..geram sungguh bila guna template baru ni..ingatkan dah cantik, bolehla menulis dengan penuh semangat waja..tapi, bila diamati semula, ada beberapa benda yang menyakitkan mata...korang perasan tak??

Header : eh, header tu memang nampak simple..sebab memang tak 'masuk' pun dengan template nih kan? memang plan nak buat lain pun tu... ;)

cuba cari lagi....perasan??

sebenarnya..benda benda ni yang menyakitkan mata melihatnya...perhatikan ye...

saya ada double post entry.. dah set 5 entry/page..mula mula pelik juga kenapa jadi panjang juga..rupa rupanya saya ada double post entry.. dah jadi cacat belog saya ni...
kalau nak komen pun, akan keluar dua entry juga..tapi, bila komen kat post yang pertama, tak ada pic blogger yang komen..tapi kat post yang kedua, ada pulak..haih....

sape boleh tolong??olah balik html code template ni?hehehee...(banyakla cantik muka kau nurul!)..
oklah..saya cuba cari template yang lain..walaupun hakikatnya template ni dah masuk sangat dengan jiwa saya...T____T .. Saya baru plan nak buat entry pasal majlis konvo anak dara saya tu..kita jumpa lain entry lah ye...mood sedih ni..uhuk..uhuk...



0 ulasan on "Geram..."

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez