Selasa, 23 November 2010

Akhirnya....'Double Post' saya dah bertukar ke 'Single Post'

Dicatat oleh nurulazham di 9:26 PTG
Bermula dari entry ini, fikiran dah buntu sebenarnya nak buat macamana... walaupun tak menulis entry berhari hari, tapi saya tetap BW tau.. ;) .. bukan BW je, malah menjadi silent reader jugak.. sebabnya saya ni memang malas nak menulis komen pada setiap entry.. tak apalah kan..kira naik jugaklah UV korang kan..heheh... tapi kadang kadang tulis jugak komen pada ruangan shout box.. ;)

Kesan dari BW itulah, saya telah terjumpa blog Noreen.. saya tengok dia menggunakan template yang sama..tapi dia tak ada double posting! Wah...dah berkobar kobar sebenarnya nak tanya dia macamana dia ubah HTML Code tu...saya tanya kat shout box aje.. then dia reply, dia suruh tengok betul betul blog dia..masih ada double posting, bezanya dia letak kat bahagian sidebar.. tapi still mencacatkan kan??

Tak lama lepas tu dia bagitau, dia ada buat entry penyelesaian kepada 'double post' tu..entry khas untuk saya lagi! heheh...tenkiu Kak Noreen...

Harap-harapnya lepas ni datanglah mood saya untuk menulis sekurang kurangnya satu entry setiap hari!
Sesiapa yang mempunyai masalah seperti saya, tapi malu malu kucing nak tanya, lihat di sini...








1 ulasan on "Akhirnya....'Double Post' saya dah bertukar ke 'Single Post'"

kakyong on 23 November 2010 9:52 PTG berkata...

lama tak singgah sini... tak perasan pulak ade masalah double post.. tp penah juga terserempak dgn blog yg ada double post...

http://www.kakyong.com/2010/11/ga-teka-menang-ibu3a.html

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez