Khamis, 25 November 2010

Saya Main Tak Sehebat Dulu~

Dicatat oleh nurulazham di 9:32 PG

Haa..jangat cepat melatah..
ingin diingatkan bahawa ini bukanlah entry lucah hoccay!




sesekali tulis tajuk entry yang menggugat keimanan reader, kan..ape salahnya..hahaha...bukan selalu pun...kalau selalu sangat buat entry lucah, tapi asyik kene tipu je, reader muak pulak nak baca entry entry kamu akan datang..PEACE!


http://apps.new.facebook.com/bejeweledblitz




Sebenarnya nak cerita pasal Bejeweled Blitz ni haa...selalunya main game nih kat Facebook.. saya ada akaun facebook, tapi bukan untuk suka suki membuang masa. Betullah..bagi umur umur macam saya ni, saya dapat rasakan yang Facebook tu membuang masa..cukuplah untuk tahu kot kot ada yang nak invite majlis kahwin ke, apa ke kan...saya memang jarang sekali nak menulis status..Facebook pada saya banyak keburukan dari kebaikan..owh...it's just my 2 cent...


Kalau saya bukak facebook pun, cuma layan game ni jelah...selalunya dapatlah score beratus riban..la ni nak dapat 50K pun susah...adeh...tapi, bila dah main game ni banyak kali, sebenarnya game ni lebih kepada nasib..kalau nasib baik, dapatlah beratus ratus ribu..rekod terbaik saya pernah cecah 300K++ je..huhuhu...
tapi, tak tahulah kot kot ada tips untuk score lebih tinggi! Walaupun banyak games yang boleh main, but i only prefer this games..kalau nak compare dengan Farm Ville ke..ntah apa Ville lagi..memang saya tak berminat langsung...bukan hape..karang tak pasal pasal menjaga pokok pokok dan binatang binatang kat Farm Ville tu dengan gemuk gemuk sekali, sedangkan anak anak kat rumah kurus kering!..apa tidaknya, 24-7 nak menjaga mereka tuh..sampai lupa nak menyuap anak sendiri..
 

Korang ada tips ke untuk main game Bejeweled Blitz ni??bagitau sikit....... heheh~

1 ulasan on "Saya Main Tak Sehebat Dulu~"

Nyssa Nuar on 1 Disember 2010 8:37 PTG berkata...

seriussssly...my mum suke giler main mnde alah nih...mmg champion!!!huhu

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez