Jumaat, 26 November 2010

Baby & Toys Contest

Dicatat oleh nurulazham di 9:43 PG
 


 Tapi...
yang saya nak masukkan ni, bukan baby lagi dah..
dah umur 3 tahun...
haa..masih boleh join lagi tau kawan kawan..!
contest ni terbuka untuk anak anak yang berumur 0 month - 4 tahun .
Anak anda dalam kategori itu ?
jom la join !
Klik saja banner kat atas tu ~
Tarikh tutup jam 11.59pm @ 26 Nov 2010
Hari ni ye ! !


Inilah dia peserta contest nih . .

 Irdina Saffiyah binti Azizul Azham
Umur : 3 tahun 7 bulan

Cerita dari gambar :
Owh..anak kedua saya ni memang addict to play with baby doll..masa ni dah bersiap siap nak keluar pergi shopping . . dan sudah menjadi kebiasaannya, dia akan membawa sekali baby doll dia siap dengan baby doll stroller ni dan menolaknya dengan selamba walaupun di shopping mall.. sangat malu hoccay bila semua mata memandang dan kerumun nak tengok 'baby' dia...bila dia dah dapat something dari hasil shopping tu, dia pulak suruh ibu @ ayah dia tolak baby dia..haihhh! last last, masuk sekali dalam shopping trolley..
Deqna..Deqna.... 

***pic ni bukan diambil semata mata nak masuk contest, tengok tarikh pic tu bila.. hehehe...

Saya nak TAG mereka : 

Kalau dah join, sila abaikan okey . .


3 ulasan on "Baby & Toys Contest"

eT on 26 November 2010 9:50 PG berkata...

bukan main lg dia susukn bb tu...hehe
gudluck...

freedom

mrS sHaq on 29 November 2010 10:52 PG berkata...

good luck ya

and thanks for joining

Afne on 29 November 2010 12:52 PTG berkata...

alaaaa tak sempat join. sorry!!!

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez