Rabu, 3 Mac 2010

Terpaksa Melayan VCD dan DVD je..

Dicatat oleh nurulazham di 7:32 PG
Hurm.. dah dua hari terpaksa melayan VCD n DVD.. tak taula apa kena dgn ASTRO tu ha.. Ahad lepas ada guruh kuat, maybe kena sambar dek petir kot sbb jam kat Astro tu tak menyala langsung. so, terpaksa lah melayan VCD & DVD.. yang paling seronok Deqna la, sbb diala tukang tukar tukar CD. seronok sungguh! semalam en.hubby balik, punyelah bosan dia kata.. berita pun tak dapat tengok.. last last untuk menghilangkan kebosanan en.hubby, saya pasang DVD FOREST GUMP kegemaran dia. seronok cerita ni.. Tom Hanks berlakon lurus bendul gilerr.. cubelah cari DVD ni.. ni pun dvd milik en.hubby sebelum kami kawin..
dengar dengar pulak ada Bubba Gump Shrimp. Co. Restaurant..
(gabungan Forest Gump & Bubba ~ best good friend of Forest Gump)
tapi kat The Curve, Mutiara Damansara..
nampak macam syokkk je..




**em...tapi tak pasti pulak HALAL ke tidak..


4 ulasan on "Terpaksa Melayan VCD dan DVD je.."

❤❤ LiNdAuS ❤❤ on 3 Mac 2010 10:13 PG berkata...

memang ade restoren tu....
aku slalu je makan kat situ...
tapi laki aku x suke...
sbb die tak makan western...
muahahahahha

NURUL on 3 Mac 2010 10:27 PG berkata...

wa..syoknyee..
laki aku mesti excited pnye nak gi nih!

jamaliahamzah on 3 Mac 2010 8:32 PTG berkata...

jgn risau..
bubba gump tu halal.
bubba gump tu die under NAZA.

NURUL on 4 Mac 2010 9:14 PG berkata...

Jamaliahamzah:tu yg nak dengar tu.. wink!wink!

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez