Jumaat, 5 Mac 2010

Le Tour De Langkawi @ Yong Peng, Batu Pahat

Dicatat oleh nurulazham di 12:06 PG

Barulah ada idea nak ber'blog' ni
kalau tak memang entry contest & giveaway je la..
kalau saya post entry contest & giveaway tu bermakna saya tak de idea nak tulis entry la tu..
bosan je kan..?
tak pe la..kire terapi minda jugak tu..

:ayuk:

Hari ni memang dijadualkan basikal basikal Le Tour De Langkawi tu lalu Yong Peng..
dengar dengar ada yang dah tertonggok tepi jalan start jam 11
mak aiiiiii.....semangat betol tu!



Tengahari semalam dalam jam 1, saya hantar Fifi ke sekolah..
nampak orang dah ramai berderet kat tepi tepi jalan..
dalam kepala dah fikir..
'isk, sempat ke nak balik semula ni..kot kot terkandas kat jalan tu ha..naya jek'
akhirnya sempat jugakpergi hantar dan balik semula..
singgah warong mak jap untuk join tengok pelumba pelumba basikal..
macam jakun jek..ekekekekkk


tunggu agak lama jugak, dah tak sabo sabo nak snap pic dah ni...
tengok helikopter, amik gambo helikopter,
tengok moto polis, amik gambo motor polis,
macamla tak pernah tangok kan??
amik gambo sana sini last last tengok icon bateri dah kelip kelip..
adoiyai...punyelah amik gambo sana sini, haa..amik ko bateri dah nak abess...


tak lama lepas tu, setelah berpanas hampir 20 minit..
mereka pun lalu....
laju gilerrr...
tapi kali ni agak sikit berbanding last year..
tunggu sikit punye lama..
sekali bila dah berdesup basikal basikal tu, tak sampai pun 15 saat!!!


perggghhh....
badan punyelah berpeluh peluh tunggu....
budak sekolah siap beratur kat tepi jalan nak bagi sokongan la agaknya..haha...



layan pic je la ye...

:inlove::woooh:




Mana segerombolan basikal basikal tu??

ni dia.......



video


0 ulasan on "Le Tour De Langkawi @ Yong Peng, Batu Pahat"

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez