Rabu, 17 Mac 2010

Kenapa Ek...?

Dicatat oleh nurulazham di 11:01 PG
adoi...
tengah fikir fikir ni
nak tukar template ke tidak..??
perasan tak, bila kita scrool mouse, blog saya jadi berbalam balam.
berat sangat ke blog ni?widget ada la tiga empat ketoi..

kalo nak tukar template lain, kena pikir pulak pasal widget widget yang dah setting elok elok ni..
hoh.
ingat memang nak terus pakai template ni je..
huhuhu...


kena tukar templat jugak ke ni??



5 ulasan on "Kenapa Ek...?"

LiLy @ MumMyQiStInA on 17 Mac 2010 1:16 PTG berkata...

salam..

ye lah..baru perasan plak berbalam-balam..

syg plak nk tukarkan..
template ni dh cantik..

NURUL on 17 Mac 2010 1:23 PTG berkata...

tula..
bila background dia dah tukar kaler putih, jadik berbalam2..
bila cuma keluar coklat jek tu, ok je...

bionic women on 17 Mac 2010 10:42 PTG berkata...

tukar template? hado perkara paling xsuka dibuat...huhu. susah sangat rasanya tambahan saya yg baru berjinak dalm dunia ni..seba serbi kurang faham..sebenarnya cantik dah templte ni..dah ada dalm hati..hehe

zaiMi on 19 Mac 2010 2:51 PTG berkata...

tak faham. apa yang berbalam-balam? elok je ni. mungkin masalah lain kot. template ni elok je takde masalah.

日月神教-任我行 on 14 Mei 2010 10:05 PTG berkata...

o成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez