Sabtu, 6 Mac 2010

TAG Dari ERYATI@..:::Cinta Hati Ku:::.

Dicatat oleh nurulazham di 7:20 PTG


~~~~~~~~~~~TAG dari
ERYATI~~~~~~~~~~~




1. Adakah anda rasa HOT??

Ngee~~~ hot la sangat..hot tempered ade r...ekekek...
(soklan ni kena tanya en.hubby baru boleh jawab kot??)

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang.

3. Cerita pasal gambar.
Pic ni diambil masa reya hari tahun lepas...tengokla gaya Fifi..ada ciri ciri kakak yang bertanggungjawab gitu!


4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
Tahun lepas..x ingat bila tarikhnya...
tapi rasanya ada buat entry pasal makan pizza tu..


5. Lagu terakhir anda dengar?
Bukan Cinta Biasa-Siti Nurhaliza
(baru jap tadi en.hubby call....)


6. Apakah yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Makan cengkodok pisang, layankan anak anak..


7. Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
Selain Nurul, Bai, Ibu....
..juga dipanggil Bailamos/Amos(ni member2 Poli yang bg gelaran..cit!!)


8. Tag lagi 8 orang.

Meraka adalah insan-insan yang belum pernah di TAG oleh saya....
1.Juliana
2. Lyana
3.Uda
4.Catlina
5.Mama Zakwan
6.Cheno
7.iz_AnN
8.LeaKhalid


9. Siapakah orang no 1 kepada anda?
Orang pertama yang beli barang barang let go saya..heheh...thanks Jue!!


10. Katakan sesuatu kepada orang no. 5.
Mama Zakwan, dah sampai Cameron lom tu??ZAkwan bawak sweater x??hehe...


11. No 3 ada hubungan kepada siapa?
Mestilah dengan husband dia!!hehe...
(Catlina ada dalam bloglist dia....)


12. Bagaimana pula dengan no. 4?
Dia juga tokei kedai : Kedai Gambar Kami.
Kenal masa dapat offer untuk buat Photobook...


13. Pesanan kepada orang no. 6.
Hei makcik!bila mau update blog daaa??dah bersawang dah tuuuu...


14. Kata2 cinta kepada orang no. 6.
mish u bebe....


15. Adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan?
ada! kedua duanya perempuan..sudah berkahwin dan ada blog memasing...


16. Berikan 5 perkara yang anda tau tentang orang yang mentag anda.
Perempuan
Asal:Sabah
Follower blog dah ramai...400++
saya nih 50 orang pon x sampai lagi..huhuhu
she's addicted to GREEN

17. Persamaan antara KAMBING dan LEMBU?
Binatang favourite kene sembelih time korban....

18. Perasaan anda wat tag ni?
soalan simple tapi kena menggunakan otak utk berfikir..heheh...

19. Adakah anda tau si Razman itu sengal?
Razman tu budak yang jual pisang goreng tepi jalan sebelah Esso tu ke??
memang SENGAL pon...
..eh, bukan ea??
Razman yang mana satu nih??
(kenal pon tidak dak Razman ni....)

20 - a) GAY or b) LESS?
siapa??
dak Razman ke saya?
soalan tak lengkap nih...
er...erm....no komenlah...






Soalan memerah otak nih...berpeluh ketiak nak pikir jawapan...ngee~~



4 ulasan on "TAG Dari ERYATI@..:::Cinta Hati Ku:::."

Uda on 6 Mac 2010 10:06 PTG berkata...

sapa razman tu?..

NURUL on 7 Mac 2010 12:33 PG berkata...

huhu...anak pak mat tempe kot??
heheh...

paij188 on 7 Mac 2010 2:04 PTG berkata...

letih jawab tag kan?

NURUL on 8 Mac 2010 6:38 PTG berkata...

paij:huhuuhuu...

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez