Sabtu, 23 Januari 2010

PRETTY ZAZA BABY FACE CONTEST

Dicatat oleh nurulazham di 5:11 PTG


Apa Yang Perlu Dibuat??


* Buat ENTRY di blog anda berkenaan contest ini dan letakkan gambar anak anda berposing manja cam contoh gambar kat banner contest di atas tu..
( HEHEH.. Tak MANJA pun TAKPE la, janji muka baby!! CAMNER posing pun, tetap nampak COMEL! )
Pic ada kat bawah...;)


* Anak anda boleh berposing di mana-mana saja .. tetapi, sila CLOSE UP bahagian MUKA saja tau!!
( Kata, "BABY FACE" contest ?.. Mesti la kena fokus kat muka kan?!!)
Yup, done...


TERMA DAN SYARAT :


1) Terbuka kepada semua pem'blog'2 yang ada
     Yes, i am..

2) Add blog ni dalam blog list anda ( sesiapa yang belum jadi follower.. )
    Done

3) Letak banner contest di sidebar blog anda dan banner mestilah di'link'kan terus pada ENTRY Ni
    Done

4) Umur anak-anak anda mestilah dari 1 hari hingga 6 tahun.
    Sara is 8month now...

5) Letak gambar anak anda beserta nama, umur dan jantina.
    Detail ade bawah pic...

( Secara otomatiknya anak anda akan dikategorikan kepada dua kategori iaitu, BABY BOY & BABY GIRL mengikut jantina mereka)

6) Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya saya boleh menjengah N3 anda (bagi link untuk entry tu sekali..)
    Wokey..

7) Pemenang akan dipilih berdasarkan kecomelan masing-masing dan gaya posing yang menarik hati.
    Comel x baby Sara??hehe....

8) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 Febuari 2010 tepat-tepat pada pukul 12.00 tengah malam.
   
9) Top 10 bagi kedua-dua kategori akan diumumkan pada 10 Febuari 2010

10) Top 5 pada 15 Febuari 2010 dan pemenang akan diumumkan pada 20 Febuari 2010.


Kepada sesape yg xde anak n nak join...ini ada BERITA BAIK...

* ANAK/ANAK SAUDARA/ADIK/CUCU/CICIT... SEMUA PUN BOLEH JOIN..SUKAHATI ANDA!! JANJI.. MEMENUHI TERMA & SYARAT KAT ATAS!!
 
 
Here's The Pic......!!!
 
Nama : Iffah Maisarah binti Azizul Azham
Umur : 8 bulan 
Jantina : Perempuan

2 ulasan on "PRETTY ZAZA BABY FACE CONTEST"

zaza on 23 Januari 2010 9:06 PTG berkata...

salam..
tq syg coz join akak punya contest!
tggu result ye..

e.l.i.s.s.m.i.e on 25 Januari 2010 8:02 PG berkata...

gebunya bb kamu!
good luck!
salam ziarah dan kenal2

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez