Rabu, 20 Januari 2010

Dapat Promotion Price utk Pocket Photobook II..

Dicatat oleh nurulazham di 9:37 PTG
fuh! finally dapat jugak mase nak dok lama kat seat utk mengomel...
Sara tido, Fifi tido..Deqna plak ikot ayah dia gi klinik...sakit mata....nak mintak 2hari lagi MC..
musim ke sakit mata ni?? sbb ape ek?? efek dari gerhana aritu ke?...

haha...mesti org sumpah seranah tgk blog aku ni...dah mcm official blog utk contest plak...yekla kan..nak tulis entry kena duduk diam2..melayan perasaan cket...kalo nak buat entry utk contest, x payah pikir...tgh BF Sara pon leh menaip lagi... ;)

Smlm skodeng MOBS, ada offer dari Kedai Gambar Kami untuk Pocket Photobook II..


Also come in protective hardcase cover box



Designs are available for cover. In this pic, shown are the back design.



Matte paper for pages
*Picture from Kedai Gambar Kami


Product 2:Pocket Photobook II
8.5inchesx 6 inches
40 pages
Soft cover, 300gsm Italian paper
Pages, 170gsm matte artcard paper

Original price is RM139.00, free postage in Malaysia only

**PROMOTION! **

First 2 person that leave comments in this entry ( Pocket II,name and email), can get special price of RM99 only!(deposit RM50)


so........
dengan pantasnya aku memberikan komen..
dapatla utk 1 unit...
memula ingatkan nak share utk fifi n deqna dlm 1 album..
kire nak buat pic2 diorang from in the womb (gambo scan le tu...) sampai umo 1Y...

Biler bgtau En.Hubby, dia kata better buat sorang 1...
so dgn pantasnye aku email tokei Kedai Gambar Kami utk tambah lg 1 order...n luckly i got it!!
(cepat2 aku order coz perbelanjaan di tanggung oleh beliau...!!heheh)
jadik skang ni tgh nak pilih2 gambo yg sesuai utk dimuatkan dlm photobook tu..
mujur belum beli album utk diorang...hajatnya aritu nak beli sticky album...tetibe ada promotion ni, rembat je la cpt2...
Alhamdulilah...rezeki Fifi n Deqna....
untk Sara??
Lama lagi....tggu umo cukup setahun, baru leh order lagi...

2 ulasan on "Dapat Promotion Price utk Pocket Photobook II.."

kedaigambarkami on 25 Januari 2010 12:09 PTG berkata...

:) tq bai (eh boleh ke panggil bai?) atas entry ni..insya allah kalau ade promosi lagi sy announce k :) terima kasih atas order bai sekeluarga..comel2 anak bai..

NURUL on 26 Januari 2010 6:45 PTG berkata...

hehe...boleh...mmg nama panggilan kat sekolah dulu... ;)

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez