Rabu, 20 Januari 2010

CONTEST SWEET PICTURE ANAK BERSAMA IBU

Dicatat oleh nurulazham di 11:46 PG

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Nama Ibu : Nurul Baizura Basrudin
Nama Anak : Irdina Saffiyah Binti Azizul Azham
Umur Anak : 2 tahun 9 bulan ( 06 April 2007 )

Sempena birthday Eiya on this January, beliau berbesar hati nak menganjurkan contest ni..so, kepada sesape nak join, masih ada masa lg ni...jom ramai2 join!!Ape2 pun mesti jadik follower blog Eiya n her blogshop MYTOMEIOUTLET..


1) Mestilah gambar tersebut IBU BERSAMA ANAK..umur dari baby sehingga 3tahun..bilangan anak tidak kisah janji xmelebihi umur yang d'inginkan..
   ~ syarat dipenuhi...wink!


2) Nama anda & your anak beserta tarikh lahir..
    ~ dah letak bawah pic



3) Letak picture satu SAHAJA yer...coz byk2 nnt pening juri
   ~ haha...seb bek ada syarat ni..kalo x mau 3 pic nak letak..(tamaknye sy....)

4) Ceritakan kenapa gambar tersebut d'anggap SWEET utk korg..
   ~ Sweet? sbb jelingan mata kot...tah ek nape...kalo tgk pic ni, 'action speak louder than words...'

5) Jadi follower untuk blog IBU & blog  MYTOMEIOUTLET
   ~ dah follow...

6) Letak banner yang dicipta khas (gambar d'atas) diruang sidebar korang semua
   ~ da letak...

7) Letak tajuk sperti d'atas jugak yer..Make sure ur entry link back to mine
   ~ wokey!

8) Tarikh tutup penyertaan 29hb Januari 2010
   ~ okey, sedia maklum....

9) Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..
   ~ done..

HADIAH??

Eiya kate SUPRISE!!!...tapi confirm best utk korg n your kids

So rajin2 kan diri anda untuk join...



1 ulasan on "CONTEST SWEET PICTURE ANAK BERSAMA IBU"

e!ya on 20 Januari 2010 10:54 PTG berkata...

salam kenall...tq join ctest kita..gd luck kita dah add link awak..tq again

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez