Jumaat, 25 Jun 2010

My Water Moments

Dicatat oleh nurulazham di 10:21 PTG

Actually banyak saat saat manis saya dan anak anak bermain air....sejak sebelum kahwin, sampailah dah ada anak tiga sekarang ni..ngee~..jom layan gambar Fifi bermain air.....





Bila dah dapat Deqna, bawa mereka berdua pula bermain air....








Dah dapat Sara, bawa mereka bertiga pula bermain air...




Tak cukup kat taman tema, air terjun pun kami bawa mereka.....






Semua gambar gambar di atas di ambil dengan menggunakan kamera saya yang sedia ada sekarang ni..




Fesyen lama kan? function dia pun, alahaiiii.........7.1 MP je pulak tu.....
Kalaulah dapat  Sony Cyber-shot TX5 ..
sudah tentu gambar gambar saya menjadi begitu menarik.......
yang paling penting, KALIS AIR!
tak adalah saya terjerit jerit pesan kat en.hubby, 
'Bang, jaga kamera tu..kena air nanti...'

boleh bawa Sony Cyber-shot TX5 sedalam 3 meter tu..!!
boleh ambil gambar macam ni..


 **Haih!jangan tenung yang lain ok..
tengok kamera pink yang canteek tu aje...


Gambar gambar saya yang kat atas tu...??
semua gambar separuh air, separuh darat..heheh.....teringin juga ambil gambar ikan berenang renang ke..bulu kaki en.hubby ke..heheheee....

Sony Cyber-shot TX5 juga boleh capture clear and sharp images in low light environment!! 
Tak caya??tengok gambar ni...




Kalau guna kamera saya tu..jadilah macam ni...tangan sara pun 'hilang'....gambar kelam pulak tu...






Ada lagi yang special tentang Sony Cyber-shot TX5 ni..
boleh ambil 10 gambar dalam 1 saat!!Wow!



Bukan macam gambar saya ni..
konon konon nak ambil gambar en.hubby main slide..jadi macam ni...

*Satu gambar kat atas..


*Satu gambar kat bawah..
Haih... *____*

Gambar yang kat bawah ni lagi pulak,dapat ambil bila dah sampai bawah je...
bayangkanlah kalau dengan Sony Cyber-shot TX5, 1 saat dapat ambil 10 gambar..
mesti seronok!!!!

 *Peace!!!


Banyak lagilah yang best about this Sony Cyber-shot TX5
boleh lihat dan baca sendiri.. ;)


Yang mana satu...idaman kalbu......?


Of course yang ini...... 

*Kenapa??
Nanti kalau Sony Cyber-shot TX5 terjatuh masa ambil gambar dalam air, 
senang nampak!!!hehehe..~~



Nak jugak kamera FREE?
Jom Join Sini.....



1 ulasan on "My Water Moments"

Momma Mia on 28 Jun 2010 11:17 PG berkata...

huhu sronok tengok family nurul beraksi main air... esp dgn aksi lil sarah tuh... Good luck nurul!!

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez