Rabu, 16 Jun 2010

Atas Sokongan Kalian.....Terima Kasih Sebab Bagi Sara Hadiah Ni.......Cayang Korang!!

Dicatat oleh nurulazham di 1:48 PTG
Malam tadi pergi cucuk Sara utk 1year kat Klinik Azlina, Batu Pahat..
Balik rumah dah jam 11:45pm..
Sejak petang tu memang tak bukak blog pun, menguruskan anak anak..heheh..

Dah tengah malam, baru bukak blog..kalau saya bukak blog, first saya akan tengok update story from my blog list..
then baru tengok shoutmix box..
tengok tengok ada ni...



Ohh...
sungguh saya tak sangka boleh menang photobook ni...
korang pun tau kan, saya memang banyak buat entry pasal Kedai Gambar Kami..
dengan banner contest..KGK Blog Logo..
Memang sangat sangat nak menang!!

Oleh itu..
kepada anda anda semua yang telah menyumbangkan klik untuk contest ni..
many many thanks!!
seperti yang dijanjikan,
ia merupakan birthday present Sara yang pertama exclusive from my blog friends..
samada yang terlibat secara langsung atau tidak langsung..
dengan niat atau tanpa niat..
terima kasih banyak banyak......
sayang korang!!!


Sesiapa yang berminat nak dapatkan perkhidmatan dari Kedai Gambar Kami, such as :
1. Photobook
2. Blog Header
3. Blog Banner
4. Blog Logo
5. Photography
...and many more!!! Moh le ke SANA!!!


Owhh..i'm quite busy now..preparing pic for Sara 1st photobook...lalala~~..thanks everyone for make Sara's dream come true.. ;)

5 ulasan on "Atas Sokongan Kalian.....Terima Kasih Sebab Bagi Sara Hadiah Ni.......Cayang Korang!!"

AROL DSHW on 16 Jun 2010 5:00 PTG berkata...

Tahniah! (:

mama zharfan on 16 Jun 2010 7:28 PTG berkata...

congrats..me ada jugak menyumbang dgn klik2 few times :) best tu dpt free photobook!!

CatlinaFly on 17 Jun 2010 6:24 PG berkata...

congrates ye nurul :)..sy tunggu gmbr2 sara sampai! :)

kakyong on 17 Jun 2010 11:12 PG berkata...

Tahniah... tahniah...

Momma Mia on 17 Jun 2010 12:00 PTG berkata...

Tahniah Nurul & Sara... Tak sabar nk tgk hasilnya nnti.

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez