Khamis, 10 Jun 2010

Mereka Yang Bertuah Itu Adalah......

Dicatat oleh nurulazham di 11:33 PTG

Cabutan Pertama...sebelum semakan dilakukan....mereka adalah.....

3.   Siti
22. Elyn
36. Syidasyakirin
37. Ushrapa
44. Echa@Shaz1601

Akan tetapi..hanya Siti dan Echa@Shaz1601 je yang memenuhi syarat....TAHNIAH!!!

Kenapa mereka tidak memenuhi syarat??
Syidasyakirin ~ Contest logo tak ada di sidebar, blog saya tiada dalam bloglist
Ushrapa ~ Saya tak jumpa entry contest, tiada contest logo di sidebar
Elyn ~ Contest logo tak ada di sidebar, blog saya tiada dalam bloglist

Sangat sayang..huhuhu....kebanyakkannya menggunakan blog khas untuk contest..sebab tu segala update mereka tak tahu..... rugi tau!


Maka 3 nama lagi telah dicabut.....
Mereka ialah....

28. inahasan
50. Yantz-Yeem
51. Ieyza

Akan tetapi....
Mereka juga tidak memenuhi syarat...

inahasan ~ Tak jumpa entry contest dan tiada contest logo di sidebar
Yantz-Yeem ~ Tiada contest logo
Ieyza ~ Tiada Contest logo...


Aiyoh!!!apakah maknanya ini....hehehe...
Mari kita cabut lagi.....
Kali ni Fifi agak pelik...
'Kenapa nak cabut banyak kali, bu??'

Tapi dia kena paksa cabut jugak dengan ibu dia nih....
yekla..adiah dah beli..takkan tak de pemenang pulak?huhuhu....
mereka adalah....

23. mamaaiman
26. Izan Cute
62. Kura-Kura

Sayangnya....
mamaaiman ~ Tiada contest logo
Izan Cute ~ Tiada entry contest, tiada contest logo
Kura-kura ~ Blog saya tiada dalam bloglist, tak jumpa entry contest, tiada contest logo

Haih!..nampaknya peluang yang lain lain semakin cerah!!!
Fifi cabut lagi..

11. Segalanyer Kuterima
53. Arol DSHW
55. Kak Yong

Hanya Kak Yong yang memenuhi syarat..TAHNIAH!!!
** Memang rezeki Kak Yong lah!ingat tak seblom ni pernah dicabut untuk Deqna punya??hehehe.....

..Tetapi tiada rezeki untuk mereka kerana..
Segalanyer Kuterima ~ Tiada entry contest, tiada contest logo
Arol DSHW ~ Blog saya tiada dalam bloglist, tiada contest logo


Owh..ada 2 lagi hadiah belum ada tuannya nih....siapakah dia itew??
*Cabut lagi dak Fifi ni ha...


30. Taufidris
31. Bionic Women


Bionic Women..kamu memenuhi syarat!!!!Syabbas Eily!!!!hehehe....kebetulan ada corak mickey mouse pulak adiah tu..mmg rezeki Dhiya lah Eily!Cayalah!!!!


Buat Bro Taufidris....saya tak jumpa pun entry contest..juga contest logo...ampun ye....


Harap harap, ini cabutan yang last...semoga ada tuah untuk peserta peserta yang dalam balang tu..ngee~~

Cabut lagi...
Dapat....

17. Afne

Yeay!!!!!beliau memenuhi syaat!!!!!!Mesti Hana n Dak Ajik suke!!

Tahniah untuk kelima lima pemenang ye.....sila tinggalkan email untuk saya hubungi... ;)
kesian kan..nak tau pemenang pun jenuh nak baca...haih!nak buat macamana kan...

Apa yang saya boleh simpulkan disini, kebanyakkan mereka join menggunakan blog untuk contest sahaja..jadi, kemungkinan segala update tidak diketahui....sayang 1000 kali sayang...memang saya agak skema dalam menentukan pemenang ya.....siap cabut banyak kali bagai...cek satu satu..tunggu lama sikit kot kot tak perasan logo lambat loading ke hape....tapi, dah tak ada rezeki kan....jangan sedey sedey okey.....suka suka aje ni...

Yang tak menang tu..sabar.....ada 1 lagi cabutan oleh Sara....jangan turunkan contest logo dulu ye.. wink!wink!*

Hadiahnya apa???
Kena tunggu pemenang pemenang ni sume update blog blog mereka.......ekekekekek



8 ulasan on "Mereka Yang Bertuah Itu Adalah......"

AROL DSHW on 10 Jun 2010 11:43 PTG berkata...

alahai, ruginya! sob sob.
contest logo baru jek delete.
terlupa plak ada lagi 1 giveaway.
takpe, bukan rezeki arol.
lain kali join lagi. hehe. :)

tahniah kpd peserta yg bertuah!

nurulazham on 10 Jun 2010 11:59 PTG berkata...

@AROL DSHW
Cuba lagi Arol!utk Sara ada lagi... ;)

shidasyakirin on 11 Jun 2010 12:38 PG berkata...

huhu..aarghh sygnye!!
sama la cam me tukar template
ilang tak cek balik btl2!!
takder rezeki la nampaknya..
takpe cuba lagi..

ibu_Arifa on 11 Jun 2010 12:48 PG berkata...

tahniah pada para pemenang yg bertuah :)

Afne on 11 Jun 2010 1:47 PTG berkata...

yeahhhhhhhhhhhhhh

syukur lah rezeki walaupun jd org terakhir yg dicabut nama hehe

tak sabau ni hadiah. nnti akak email address k.

Siti on 11 Jun 2010 5:52 PTG berkata...

waaaa..alhamdulillah....siti sgt happy...ni kali kedua siti menang..tak sangka sebab siti ni jarag betul bertuah..
thanks nurul buat siti happy hr ni....huhu

Siti on 11 Jun 2010 5:54 PTG berkata...

eh..lupa nak tinggalkan email...ctmysara82@yahoo.com...

mama zharfan on 13 Jun 2010 12:02 PG berkata...

me tak de rezeki this time :( me memang retain contest logo ky my side bar

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez