Sabtu, 11 Julai 2009

Lamenyeeeeerrr Tak Mengupdate!!

Dicatat oleh nurulazham di 10:32 PTG

Fuh...lame tol x update...ekekekkkk konon jek...
padahal tgh blur nak mencantikkan blog nih...
tgk blog org len sume cantik2 belaka...
seronok jek nak membacenyeee...
org tgk blog aku tah2 siap menyumpah lagi...huhuhu....
sbb x reti nak menghias2 bagai...
saye budak baru belajo....huhhuhuuu....


my sayang xde ni...
gi kenduri dgn deqna...
skang dah panggil dina = deqna...
sbb dia pon dah bahasekan dia adeq, so nak lekatkan adeq tu, bubuhla nama deqna kat dia...
wat mase ni dia xreti bahasekan dia deqna...just kitorang r panggil dia deqna...
abes dah ber'adik' xkan nak panggil adik lagi...
huhuhuuuu....


tapi deqna mmg seorang anak yg very2 manja...
even dia tau dia ada saingan si kecik sara tu...
dia ttp dgn dunia dia yg penuh dgn kemanjaan tu...


fifi? tetap dgn menjeng dia...
tapi dia kakak yg amat caring..
huh!..tapi utk baby sara jek...
kalo suh wat pape utk deqna, dan2 xnak buat...
haru tol anak sulong aku tu...
seb bek deqna jenis xmakan saman..
'org xnak buat utk aku, aku buat sendirik...'
kire mcm tu r...
cite pasal tghari td..
keluar jap ingat nak gi AVON jek, beli barang..
pastu ingat nak beli lauk utk masak tghari..

nurul : nurul mcm kenyang lagilah bang...
my syg : abg pon, tapi budak2 ni tadi xmakan ape2..
nurul : em..mee sup tadi ada sebungkus lagi...
my syg : ha'ah...

pastu kitorang teruskan perjalanan ke butik fiffy utk nak beli baby sara punye wet tissue..
dah lepas beli, my syg nak terkucil lak..gi singgah kat mc'd..
pas melepaskan hajat tu, dia tanya..

my syg : sara tido ye?
nurul : ha'ah..

~dlm hati ni mcm berkata..nak ajak makan mcD ke...my syg ni bukan leh caya..kadang kata xnak, tapi dia yg lebih2..huhuhuuuu

pastu teruskan perjalanan ke AVON..
ondaway nampak plak Pizza Hut kat Bukit Pasir..

my syg : lama x makan pizza ek?
nurul : ha'ahla...ingat x mlm sebelum deliver tu nurul nak makan pizza....
my syg : ye ke, xingat plak abg..


~korang tau, my syg ni punyelah payah kalo nak ajak makan fast food...tah tetibe hari ni leh ajak plak makan pizza...aku apelagi....

nurul : kalo nak makan pizza, kite gi BP Mall la..
kat situ ada kusyen, leh letak baby sara..
my syg : kat sini x ok ea?
nurul : sini payah..dahlah kene naik tangga lagi...

korang tau la bile dah ada 3 anak dara ni..perjalanan yg biasanya boleh dilakukan 5 minit akan menjadi lebih kurang 15minit...huhuhuuuu

pas gi AVON, berdesup la kami ke PizzaHut, BP Mall.....
xbawak kamera lak merakamkan aksi2 anak2 aku makan..
si deqna makan dgn comot sekali..
aduuussss....pas makan terus balik, sbb segan nak bawak anak2 yg comot2 tu..
kang nnt org cakap, mak bapak cantik..'cheh'..anak comot..

0 ulasan on "Lamenyeeeeerrr Tak Mengupdate!!"

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez