Jumaat, 17 Julai 2009

Free n Easy....

Dicatat oleh nurulazham di 5:52 PTG
Ha..baru ptg ni rase senang ckit nak menaip kat blog ni.. itu pun ada jugak gangguan2 kecik dr 2 org anak dara aku tu.. cite pasal ahad lepas, finally kitorang gi gak BP mall utk budak2 ni lepaskan gian nak main menatang2 yg masuk2 duit tu.. tgkla gelagat anak2ku itu....x menang tangan nak melayan diorang.. lagi2 deqna yg ligat tu...

GELAGAT FIFI & DEQNA



GELAGAT BABY SARA


Ekceli nak masukkan video deqna naik train...selamber badak naik train sesorang..saje jek tgk muka dia..rase mcm nak geget2 jek..tapi video tu dlm hp my syg..so, tgkla mlm ni kalo sempat, akan ku upload...daaa...nak mandikan puteri bertiga tu..kang my syg balik dr men badminton tgk anak2 dia xmandi lagi....


bubbye ........



0 ulasan on "Free n Easy...."

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez