Ahad, 19 Julai 2009

HARI NI BALIK UMAH MAK...

Dicatat oleh nurulazham di 9:16 PG
Haha..
tentunye tertanye2 kenapa..
sbbnye umah mak tu dah mcm umah aku jugak, n umah aku ni dah mcm hotel..
hehe..umah aku kah?? kuarters daaa...
ekceli dah makan stgh tahun aku dok ulang alik dr umah mak ke umah bp ni..
dari perut memboyot sampai dah slim skang ni..
slim la sgt!!heheh..

begini ceritanya..
lepas my syg dpt offer J41, terus lapor diri kat KL..
mase tu 19 Januari..kalo x silap r..
pastu kursus plak 2weeks kat KL..
dan kesudahannye kene dok plak JKR kl tu sampai la akhir bulan 3..
stat dari situ kitorang buat umah BP ni mcm hotel..
cume balik ujung minggu jek..

stat awal bulan 4 sampai la ni, my syg ditempatkan kat JKR Johor sementara menunggu diberikan daerah memasing..
fuh..lame x lame arr aku n anak2 dok umah mak..
tapi ok gak..
x la bosan sgt mak n abah aku tu..
keje melayan cucu jek..
cucu diorang plak dok kerjakan la atok n nenek diorang..
nak itu la..nak ini la...
sabo jekla..

jap lagi nak bersiap2..
nak ajak anak2 gi dataran BP..
ade pebende tah..
ada 'happening siot!!'
hehe sbbnye dolu aliff penah gi even kat BP ni..
dia bg sms, "kak ul meh r turun..happening siot!!"
haha..sampai la ni kalo kitorang tgk ada apa2 even kat BP ni, sure akan cakap..
"ada 'happening siot!!' kat dataran.."
ekekekekkk...

0 ulasan on "HARI NI BALIK UMAH MAK..."

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez