Rabu, 19 Ogos 2009

GENAP SEBULAN SUDAH...

Dicatat oleh nurulazham di 4:32 PTG
Ermm..
xsedar dah genap sebulan x update pape kat blog..
sibuk yang teramat sgt..
dgn baby..nak kemas umah..dgn karenah fifi n deqna lagi..
setakat ni kitorang dah kemas barang2 yg kecik2 dulu..
baju2 lom kemas lagi sbb dah nak raya lagi pon..
nampak gaya mmg lepas rayalah kitorang pindah..
tu pun xtau lagi nak dok mana..
my syg blom buat keputusan nak set up family kat mana..
xpelah, mana-mana pindah pun sama je..
nurul ikot jek bang...

ekceli banyak entry yg terlepas utk dikongsi bersama..
ade citer pasal adik aku yg bongsu, aku pon xtau nak kategorikan dia ni sakit ke hape..susah la nak cakap..
yg penting kalo datng sakit dia, mulalah jadik mcm2..
senang kata adik aku ni senang benda2 halus masuk dlm bdn dia..
ngeri,kan??
kejap jadik pontianak, kejap jadik pocong, kejap jadik harimau, kejap jadik dayang menari2, kejapo jadik puteri..
kitorang sume satu family dah bingung nak berubat kat mana..
bila puteri masuk dlm badan dia, kan..dia akn menyanyi lagu TERINGIN-shima dgn nada yg sedih n sayu...sambil mengalir2 air mata dia...
haaa....nak tau kisah sebenar...tunggu...
sbb balik ni pon xleh lama sgt..lepas magrib dah nak balik umah mak semula.....

0 ulasan on "GENAP SEBULAN SUDAH..."

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez