Sabtu, 30 Mei 2009

LAHIRNYA SEORANG LAGI PUTERI....

Dicatat oleh nurulazham di 4:41 PTG

Alhamdulilah...
baru hari ni berkesempatan nak mencoretkan sesuatu kat blog aku yg xbrp nak complete nih..maklumler blajo wat sendiri..mmg aku dah niat nak mulakan catatan ni lepas aku deliver our 3rd baby...

Iffah Maisarah - Tahu harga diri / Ketenangan...
Permata hati kami yang ketiga..juga seorang puteri..terima kasih Ya Allah atas pemberianMu.. Sara dilahirkan pada 23 Mei 2009, tepat jam 07:43pagi dengan beratnya 3.1kg.. antara yg terberat dr kakak2nya..hehe...
kelahiran kali ni lebih mudah berbanding masa bersalinkan Dina.. walaupun Dina agak xberapa nak beso gak time lahir dulu..(2.78kg)..
So, disebabkan aku balik umah smlm, tu yang terpikir pasal blog nih..Sara tgh lena diulit intan..adalah masa ckit nak diluangkan..fifi n dina plak tgh main kat luar umah..



0 ulasan on "LAHIRNYA SEORANG LAGI PUTERI...."

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez