Selasa, 1 Mac 2011

Berakhir sudah : Vote For Deqna

Dicatat oleh nurulazham di 10:34 PG
Fuhh...
lega rasanya bila mulai dari hari ni tak perlu lagi nak bertungkus lumus meraih undi untuk anak...
lega banyak rasanya...ibu xsempat tengok tengah malam semalam..tapi, rasanya dapat juga masuk Top 10! sebab undian ibu dah 3k, dan bawah ibu pulak 2.5k...

Thanks to all friend yang terlibat secara langsung (yang masuk contest) ataupun yang terlibat secara tak langsung...setiap undian korang amatlah berharga..!


So....rasanya siapa yang dapat top 3 in voting tu dah berbunga bunga kot hatinya..hehehee...boleh check kat sini:

 3 Winner :

Thanks a lot coz bersusah payah votes untuk Deqna tersenarai dalam Top 10 untuk contest ni.... 
untuk Ieyza juga, siap suruh kawan kawan votes Deqna..thanks a lot!!!


Tapi untuk kategori B, ibu akan umumkan kemudian...disebabkan 3 nama di atas adalah pemenang bagi kategori A, maka ibu disqualified mereka untuk Kategori B ye... sedih jugakla coz x ramai pun yang join untuk kategori B..sbb cuma buat entry kat blog je..punyalah senang! tapi, tak pe jugak..besar sikit harapan peserta peserta yang ciput tu.. :)


Peserta Kategori B:
 
 
Maka, hanya 8 orang sahaja yang akan layak dipilih untuk Random.Org
Nantikan keputusannya nanti!

 
ingat nombor masing masing ya..!
will be back soon...yes, very soon!

2 ulasan on "Berakhir sudah : Vote For Deqna"

Cute MuM on 1 Mac 2011 12:03 PTG berkata...

bestnya dapat masuk TOP10.. tahniah..

Mama Zharfan on 1 Mac 2011 3:27 PTG berkata...

good luck to deqna!!

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez