Khamis, 17 Mac 2011

Alhamdulilah...rezeki berpihak pada Deqna!

Dicatat oleh nurulazham di 10:24 PG
Semalam, bangun pagi pagi terus mengadap Facebook, macam nak tahu result SPM pulak..pastu, nampak Friso update ini...

http://on.fb.me/FlauntItWinners

Ibu terus klik link yang dia bagi tu....sementara tunggu dia loading...(tak tahulah kenapa Facebook agak lembab sejak akhir akhir ni...yang peliknya Facebook je tu....)....ibu terkejut bila.......


OMG! siyes tak sangka...! memanglah keinginan nak menang tu ada, tapi bila tgk contestant lain, ada juga pic yang best (sebab tema dia Flaunt It Moment) so, ibu target chinese yang main bubble dengan anak dia yang menang....memang rasa terkejut sangat and ibu bersyukur dengan kemenangan ni....


Actually ibu cuma target nak dapat conso je..jadikla kan..sebab tu ibu nak sangat jadi Top 11th...ibu pun taklah teruk sangat meraih undi...agak agak tersasar nak jatuh tempat ke-12, ibu sibuklah mengundi sana sini, then agak agak dah masuk top 11 balik, ibu rilex...heheheeee...


Yang pastinya, ibu berterima kasih buat Catlina yang telah memberikan capture yang menarik untuk kedua dua insan yang ibu sayang kat pic tu..u did a good job, cat!


Untuk adik beradik ibu yang dengan rela hatinya memberi password diorang untuk ibu meraih undi, korang memang the best! Cayalah...! ***hadiah belum dapat, dah sibuk suh open table eh korang!..haihhhh.....



Juga ibu ingin mengucapkan bebanyak terima kasih buat sesiapa sahaja yang sudi mengundi Deqna tempohari...terutamanya semua peserta Vote For Deqna...terima kasih banyak banyak....walaupun cuma 1 vote, ia sangat sangat berharga!


Tahniah juga buat peserta peserta lain...!


Ada antara peserta peserta yang menang tu, ibu tukar vote setiap hari tau, iye...setiap hari....termasuk yang dapat GP utk Flaunt Your Bumb!..masing masing dah mengeluh kepenatan sebab sepatutnya tarikh tutup contest ni pada 28 Januari, tapi telah dianjakkan sehingga 28 Febuari...sebenarnya ibu dah give up jugak, tapi alang alang mase tu dah naik ke top 5, ibu gagahkan jugak mengundi...siap suh ayah amik broadband, untuk ibu meraih undi sepanjang raya cina aritu...(kami balik ke Taiping sepanjang cuti tu)...jangan tak tahu, sehari tak mengundi, dah boleh jatuh 2-3 ke bawah.....so, bila ibu dah jatuh ke no.10, ibu just maintainkan kedudukan tu aje....penat dah meraih undi.... :).. Alhamdulilah...ianya berbaloi!



Ada satu lagi kemenang sebenarnya yang ibu belum update...agak basi ye...tapi, nak cerita jugak! nanti ibu update lagi.. :)buat pemenang2 Vote For Deqna, ibu akan usahakan menghantar hadiah kamu semua dalam minggu ni...agak busy ibu ni setiap hujung minggu...bukan apa, form untuk courier tu dah kehabisan sebenarnya...so, memang kena pergi ke Batu Pahat jugak untuk meng-kurier hadiah2 tersebut....maaf ya...akan diupdate kemudian jika hadiah2 tersebut sudah di pos....


10 ulasan on "Alhamdulilah...rezeki berpihak pada Deqna!"

yantz-yeem on 17 Mac 2011 10:56 PG berkata...

wahhhh tahniah....usaha yg sgt2 berbaloi kan???

nurulazham on 17 Mac 2011 12:09 PTG berkata...

@yantz :
thanks dear.. :)

DIDOT on 17 Mac 2011 12:16 PTG berkata...

wah menang lg ek???..tahniah2..tumpang happy nei..;)

nurulazham on 17 Mac 2011 12:25 PTG berkata...

@ didot:
tenkiu kak aida! rezeki anak2 ni.. :)

ieyza on 18 Mac 2011 10:16 PTG berkata...

nurul....kenapa utk grand prize winner dh bertukar??kenapa x awak???

nur on 20 Mac 2011 4:30 PTG berkata...

woow!! tahniah dear!! Alhamdulillah rezeki..
JOM KE: ALL IN ONE

nurulazham on 21 Mac 2011 7:34 PTG berkata...

ieyza: tu yg haru tu...2 hari dia mengong...ramai yg bising2..yg dpt top 10 tiba2 xde dalam list...mmg kecoh lah 2 hari...skrg dah ok..maybe kena hacked kot...

nur:thanks nur!

BIONIC WOMEN on 29 Mac 2011 12:18 PTG berkata...

Tahniah Deqna..
hadiah dah dapat nurul..
lately ni susah betul nak online..
entry blog pun semua autopublish..
bodben oh bodben..huhu
eh, naper kita x perasan kena undi utk nurul tuh..huhu..sowi..
len kali nurul inbox kita tau kalau nak any undi

KedaiGambarKami, Kluang, Johor on 5 April 2011 9:13 PTG berkata...

wah tahniah!baru tau..;) tumpang war2 dlm blog nanti eh..;) dapat hadiah ape nurul?

KedaiGambarKami, Kluang, Johor on 5 April 2011 9:13 PTG berkata...

err..tak tuko profail tadi..oppss..

catlina

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez