Rabu, 2 Februari 2011

ohdaus nak bagi traffic!!

Dicatat oleh nurulazham di 8:55 PTG
Baru jap tadi jalan jalan blog Kak Ayu..dia buat entry pasal ni..katanya..

Anda hanya copy code bawah ni jer..kemudian tepek kat sidebar blog kita..


Kak Ayu bagi jugak link empunya diri yang nak bagi trafik tu..
berkerut kerut jugak dahi nak fahamkan apa yang Daus ni nak buat..
tajuk dia pun AKU NAK KASI KORANG TRAFIK..
ni antara ayat di entry Daus..

1 minit ni, mungkin korang akan dapat 100 trafik atau lebih dari blog aku http://ohdaus.blogspot.com/.. bila aku nak letak? Itu ikut suka kehendak akulah ye.. sudilah lah korang pasang http://whos.amung.us/ atau senang korang tengok nuffnang analytic di bahagian referal..

so, dengan rasa terujanya, ibu nak cuba jugaklah..mana tau, memang betul betul trafik ibu tinggi lepas nih, kan.. hehehe



1 ulasan on "ohdaus nak bagi traffic!!"

Tanpa Nama berkata...

Mende ni tipu jer. Dah heboh blogger cite pasal kod iframe. Memang nampak macam trafik banyak. Tapi tak masuk pun dalam blog ni. Sebenarnay, benda ni curi trafik orang.Jangan senang sangat caye mende mnipu mcm ni...

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez