Rabu, 2 Februari 2011

Bersiaran dari Taiping...

Dicatat oleh nurulazham di 8:35 PG
Dah masuk 3 hari disini..
kami bertolak balik ke Taiping selepas magrib hari Ahad lepas..
sebabnya ayah nak tengok Lin Dan & Chong Wei fight..
itupun separuh perlawanan badminton tu kami tengok kat Yong Peng, separuh lagi kami tengok di Muar rumah kuaters ayah...(ayah ada nak ambil barang tertinggal)
dahlah hari Ahad tu hujan sepanjang hari..
dari kami bertolak kat Muar tu pun hujan juga..
sampailah ke sempadan Perak..
nak berhenti kat RnR pun pikir banyak kali..
sebab agak sukar untuk meng-handle anak anak yang 3 orang ni..huhu...
cuma berhenti makan di Dengkil je...


Sampai je rumah MIL jam 2.10am, terus tidur..
mujurlah dah jamak sekali masa kat Muar..


Semalam pergi ke Kuala Kangsar..
saja makan tengahari kat sana & nak hantar barang pada customer Nurul Azham's Shoppe..
kebetulan dia pun nak balik ke Perak..


okay..nanti nanti sambung balik..nak upload pic pun, lupa nak bawa memory card reader nih...


0 ulasan on "Bersiaran dari Taiping..."

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez