Selasa, 8 Februari 2011

Jom main kira kira : Apa yang aneh pada 2011 ni??

Dicatat oleh nurulazham di 9:14 PG

Seperti yang kita ketahui, tahun 2011 mempunya tarikh tarikh "cantik".. 1/1/11, 11/1/11, 1/11/11, 11/11/11. Ada juga yang mengabadikan tarikh cantik ni untuk bernikah dan sanggup 'memaksa' kelahiran bayinya..


Okay, ibu nak tunjuk sesuatu..cuba korang ambil 2 digit terakhir tahun kelahiran korang, dan campurkan dengan umur korang pada tahun 2011 ni...hasilnya PASTI akan menjadi 111 !


Contoh :

Umur ibu pada tahun 2011 ni = 28
Ibu lahir pada tahun = 1983

28+83 = 111

File:MA Route 111.svg


Pelik kan?? hebatnya kuasa Allah...itu menunjukkan kita semua (hambaNya) adalah sama.....

Ibu dah start berangan nak dapat baby 11/11/11.. hehehee




3 ulasan on "Jom main kira kira : Apa yang aneh pada 2011 ni??"

Nida on 8 Februari 2011 2:22 PTG berkata...

As-salam..

Tak terfikir pula.. thanks berkongsi akan keunikan yg ada pada 2011

♥ damia ♥ rania ♥ on 8 Februari 2011 6:41 PTG berkata...

wah...konpom baby kuar 11/11/11??
caiyok..caiyok...

nurulazham on 10 Februari 2011 9:53 PG berkata...

@kak nida: nurul pun share dr org lain...

@lynda: belum peknen lagi pun nokkkss..heheh...berangan sajorkkk...

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez