Khamis, 6 Mei 2010

Update Irdina Saffiyah's Birthday Giveaway

Dicatat oleh nurulazham di 2:50 PTG
Hallo semua...
Hari ni last day ye utk Giveaway Deqna ni...
penyertaan sehingga jam 11:59pm sahaja yang diterima...
Deqna dah tak sabo2 nak cabut nama tuh..

Saya memang tak sempat nakbuat blogwalking untuk setiap peserta..
Maaf banget...
nama sesiapa yang dicabut nanti, barulah saya tengok, memenuhi syarat atau tidak..
kalau failed, nama lain akan dicabut..hohoho...

kalau tak dapat yang ni..tak apa..
untuk Fifi and Sara ada lagi...
Untuk Fifi ada 5 hadiah lagi tuu..sebab umur dia dah 5 years, kan....
Untuk Sara 1 jek..coz dia baru nak masuk 1 years..
tapi, lumayan cket..ekekekeekkkk...
ok, nantikan 3 pemenang bertuah nanti ye... ;)


2 ulasan on "Update Irdina Saffiyah's Birthday Giveaway"

Alya on 6 Mei 2010 10:09 PTG berkata...

tak sabarnyer la......

haraf ada rezeki ku...heheheheh

Afne on 7 Mei 2010 11:42 PTG berkata...

tunggu result hehe

anda di tag ;)

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez