Rabu, 26 Mei 2010

Hujung Minggu Lepas Bersama 'Big Stupid Ugly Orge.....'

Dicatat oleh nurulazham di 11:29 PG
Siapa 'big stupid ugly orge'??
haa...itulah ayat merendah diri si Shrek bila Donkey nak sangat kawan ngan dia..
hahaha...

Sabtu lepas, saya bersama keluarga serta kakak saya menonton filem kegemaran anak anak saya nih..
saya tak taulah apa yang istimewanya sangat makhluk ijo ni ha..
tapi, siapa yang mengikuti Shrek ni dari Shrek 1, memang best la!
Ayah budak pon boleh tak pandang ibu budak ni ha kalau ibu budak terpekik terlolong panggil dia..
huhuhu...
la ni mujurla TV semua hantar gi betulkan..akibat daripada panahan petir tempohari..
memang bengang habislah tak dapat tengok TV langsung..sigh~

Sabtu lepas en.hubby pergi Batu Pahat dulu..nak tengok orang renovate umah kami sikit sikit kat Kg.Istana..
selebihnya nak main badminton jam 3.00pm-5.00, sambung 5.00-7.00pm..
renovate rumah Kg. Istana tu bukan untuk kami duduk..
tapi untuk disewakan.. ;)
so, bila cik awa balik kerja, terus kami ke Batu Pahat.
Kami decide nak tengok movie Shrek ni kat Square One Mall, sebelah Carrefour.
Sampai je, terus beli tiket, dapat tengok untuk jam 5.30pm.

Pada awalnya en.hubby tak nak tengok..nak main badminton katanya..cheh!
penangan Shrek punya pasal..tiba tiba dalam jam 3.00pm dia telefon...

"Nurul, nanti belikan tiket abang skali.."

"ha...kan dah kata..."

En.Hubby tak nak tengok Shrek?huh..tak percaya sungguh..padahal dia yang terlebih excited dari anak anak saya....tapi, memang seronok tengok Shrek kali ni..saya nanges..heheh..gembeng betul! sebab apa? sebab ada scene yang Fiona langsung tak kenal Shrek, pastu ada scene Shrek nak 'hilang'..ditambah pulak lagi..inilah episod terakhir cite Shrek ni..huhuu....sedey...ngee~


3 Anak 'Dora' aka Dara saya....



Sara tunjuk ape tah...


Fifi & Deqna..bersama Shreknya...


Lepas tengok movie, pergi BP Mall pulak..
wah..berjalan sakan!
Sabtu & Ahad memang hari bersama keluarga..hehehh...
kalau dah sampai BP Mall..memang tak sah kalau tak naik menatang ni...






Masa ni Deqna naik seorang diri...bukan seorang diri dlm 1 gondola..tapi in whole Merry Go Round tu..
memang berani sikit Deqna ni.. selamber giler..tengok je lah aksi aksi dia tu..
heheh..

***Macam biasa..mehla KLIK SINI untuk hadiah besday Sara... ;)

0 ulasan on "Hujung Minggu Lepas Bersama 'Big Stupid Ugly Orge.....'"

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez