Rabu, 12 Mei 2010

Pemenang Bertuah Irdina Saffiyah's Birthday Giveaway...

Dicatat oleh nurulazham di 9:57 PG


Good Morning all...
plan semalam nak upload video Deqna cabut kertas nama nama peserta tu..
tapi try upload asyik failed je..
fade up betul..huhu..
jadi, saya umumkan sajelah ye....
tiga nama peserta yang bertuah itu adalah....

55. Kak Yong


10. Azura Ahmad 

20. Ogy




TETAPI....

Dalam entry saya sebelum ini, saya ada menyatakan...


"Saya memang tak sempat nakbuat blogwalking untuk setiap peserta..
Maaf banget...
nama sesiapa yang dicabut nanti, barulah saya tengok, memenuhi syarat atau tidak..
kalau failed, nama lain akan dicabut..hohoho..."

Setelah membuat penilaian, hanya Azura Ahmad yang layak...
Kak Yong~tidak meletakkan giveaway logo di sidebar
Ogy~tidak meletakkan giveaway logo di sidebar (yang Ogy letak tu Banner Blog saya..)
Inilah gunanya bila saya minta peserta peserta menjadi follower saya... ;)
Segala update tentang giveaway akan diberitahu, kan..

Maka, dua nama telah dicabut lagi...
Mereka yang bertuah itu adalah....


dan...





Oleh itu..
sila tinggalkan email kamu masing masing di ruangan komen untuk saya hubungi...

Saya ada satu soalan..
apa kata kalau saya proceed je baki nama yang tinggal ni untuk Fifi's and Sara's birthday giveaway?
Bosanlah makcik nak tengok sticky post memanjang..heheh...
siapa setuju, sila angkat keyboard or lappy masing masing..ngee~~
tapi, mesti memenuhi syarat ok..
Untuk Kak Yong and Ogy, boleh masukkan logo giveaway n saya akan masukkan balik nama dalam balang cabutan tu nanti..
untuk yang lain lain, sila SEMAK..untuk mengelakkan dari diri anda di 'gagal'kan..heheh

Thanks to all yang sudi masuk giveaway ni...
sebagai balasan..saya akan menjadi follower di blog kamu semua..
baru ada give and take..or what u give u get back..ekekeekkk....

Sebelum beredar dari blog saya ni..
nak mintak sumbangan "klik" kat SINI
Thanks everyone..!!!!





20 ulasan on "Pemenang Bertuah Irdina Saffiyah's Birthday Giveaway..."

::Mamalyna:: on 12 Mei 2010 10:05 PG berkata...

tahniah buat pemenang....saya setuju sambil angkat monitor, cpu dan printer...hehehhee

nurulazham on 12 Mei 2010 10:19 PG berkata...

@::Mamalyna::

hahahhaaaa..
ada2 je mamalyna ni..tergelak beso saya!

aLyNnZ on 12 Mei 2010 10:27 PG berkata...

congrates kpd pemenang!! wahh alynn setuju 150% sgt2 setuju..

♥MAMA♥ on 12 Mei 2010 10:28 PG berkata...

a'aa btul ckp mamalyna tu,mama pun setuju aje kalu nama2 asal tu dteruskan,kot2 ada rezeki mama plak,kekekkee ok la apa2 pun tserah pd penganjur ye.. ;-) tahniah too azura ;-)

nurulazham on 12 Mei 2010 10:34 PG berkata...

@aLyNnZ

heheh...rasanya semua setuju kan?makin sikit, makin cerah peluang, ye x?heheh

nurulazham on 12 Mei 2010 10:35 PG berkata...

@♥MAMA♥

yeay!akan ku perkenankan.... ;)

Ya ALya on 12 Mei 2010 11:04 PG berkata...

setuju sangat2...senang je kan....habis cerita......

CaDLyNN on 12 Mei 2010 11:35 PG berkata...

saya pon setuju...hihihii
btw...congrats pada pemenang :)

JUE on 12 Mei 2010 12:31 PTG berkata...

Nurul suke kn wat giveaway...K.Jue ni ntah bila nk msk contest2 ni. Rasenye slagi blog K.jue x wat template 3 column...slagi tu la tgk jer nama2 pemenang. hehehe...

Lelord on 12 Mei 2010 1:53 PTG berkata...

tahniah pemenang sumer

mama zharfan on 12 Mei 2010 2:38 PTG berkata...

setuju!!

AROL DSHW on 12 Mei 2010 4:55 PTG berkata...

haih.
49 dan 55, dekat2 dah dgn 53.
setuju! setuju! :)

DeLaiLa on 12 Mei 2010 4:56 PTG berkata...

Me too!

SETUJU DOT COM!!!

Mamamya on 12 Mei 2010 7:54 PTG berkata...

salam...

syukur alhamdulillah...x sangka menang GA ni..rezeki anak2...terima kasih yer nurul..nie email lieya

mamamya78@yahoo.com.my

terima kasih sekali lagi....;) 1st time menang GA nie... :D

Afne on 13 Mei 2010 11:13 PG berkata...

bgs gak proceed je peserta yg ada hehe

kakyong on 13 Mei 2010 6:05 PTG berkata...

alahai, terlepas pandang pulak nak letak logo di sidebar... dah bukan rezeki...

tahniah kepada semua yang berTuah...

kakyong on 13 Mei 2010 6:08 PTG berkata...

nurul nak tanya.. logo giveaway yg sama ker?
tepek di sidebar jer kan.. heheh.. harap2 ade lah rezeki.. terima kasih bebanyak ya nurul

jemput lah follow blog Catatan Ibu... http://kakyong72.blogspot.com/

ARIFFDA on 13 Mei 2010 9:20 PTG berkata...

tahniah kpd pemenang :)

utk tuan punya blog, TQVM sbb anjurkan giveaway ni :)

aZuRa AhMaD on 14 Mei 2010 8:04 PG berkata...

hai nurul...

tima kasih..zura jd pemenang..sory baru nk bg email..sbb selasa - khamis gi bercuti..ni email..azura5378@gmail.com

Siti Norhafizah on 17 Mei 2010 9:00 PG berkata...

yeay...
saya menang... terima kasih pd nurul azham family..

email sy: sitinorhafizahm@gmail.com

terima kasih

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez