Jumaat, 21 Mei 2010

Jangan klik kalau sayang duit korang..tapi kalau kaya raya, nak klik pun 'aiman tak kesahhh...'

Dicatat oleh nurulazham di 4:27 PTG
Pernah dapat email email sebegini..?




Tak agak agak nak menipu...saya mana ada akaun CIMB dan Public Bank??
Yang dari m2u konon kononnya pun pernah dapat..tapi saya abaikan saja.....

Sebelum ni pernah terbaca kat satu blog, dia klik pada link email tersebut..maka..dia kehilangan RM 1000. Tiba tiba adaSMS masuk mengatakan dia telah berjaya membuat transaksi sebanyak RM1000 itu. Saya lupa blog mana tah..masatu buat blogwalking.. tak sempat pulak nak follow...

Mereka mereka yang menipu tu akan mengaut seberapa maksimum jumlah yang ada dalam akaun korang..
jadi, jangan sesekali click pada link tersebut.


Oh, ye..Birthday Sara dah nak dekat...nak bagi Sara hadiah tak??sumbangkan seberapa banyak klik kat SINI..kalau saya dapat Photobook tu, ia akan menjadi milik Sara..hehe...jadi, hadiah itu akan menjadi begitu bermakna kerana ia adalah diberi oleh anda anda yang telah menyumbangkan KLIK tersebut..Tenkiu Fren.. ;)

3 ulasan on "Jangan klik kalau sayang duit korang..tapi kalau kaya raya, nak klik pun 'aiman tak kesahhh...'"

Izan Ishak on 21 Mei 2010 5:45 PTG berkata...

sangat selalu terima email macam ni. mcm biasa terus delete aje...
happy birthday sarah...*in advance*

mamaiman on 22 Mei 2010 10:54 PG berkata...

blog saya la tu..saya la yg kena tu...

SHAZA on 23 Mei 2010 10:31 PG berkata...

selalu saya dpt email ni.tp delete jer....

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez