Khamis, 2 Disember 2010

Stop Child Abuse

Dicatat oleh nurulazham di 8:26 PG
Sudahkah anada semua membaca entry saya sebelum ini? dengan tajuk yang sama.. Stop Child Abuse . Hari ini, saya kongsikan sebuah video. .difahamkan seorang pengasuh memandikan seorang budak. apalah salah baby ni, sehingga sanggup seorang dewasa yang mempunyai akal fikiran  yang sempurna memperlakukan dia sedemikian rupa !!





Do you willing to see it again??
this is the one acts of child abuse i would never want to see to happen again!

Terus terang saya katakan yang saya tak sanggup nak tengok video ni lagi..i got this video from facebook, and i try find it at You Tube for sharing with you all.. Luckly i got it . . what's your comment?? Tontonan kali pertama dah cukup menyesakkan dada ni..dan seharian bila teringatkan baby ni, rasa sebak sangat sangat! Kenapa masih ada lagi manusia yang berfikiran seperti binatang memperlakukan budak yang naif ini??



Hentikan !


stop child abuse now

 ..dan Laporkan ! !

Call 15999 now to report child abuse 
 
 
unicef


5 ulasan on "Stop Child Abuse"

orang muo on 2 Disember 2010 9:13 PG berkata...

adoi..gila nak mampus bibik tu...rasa nak terajang je pompuan gila tu..astaghfirullah..

pN.rOs on 2 Disember 2010 9:36 PG berkata...

kenapa eik ada org sanggup dera anak/budak camtu...
memng sakit sangat ati tengok vid tu.....
macam nak kasi simbah air longkang lam otak pendera tu...

Cikmin on 2 Disember 2010 10:22 PG berkata...

dah kena tangkap perempuan ni..tak sanggup nk tengok video ni dah...kejam betul...time dia simbah air byk2 kt muka budak kecik tu yang rasa mcm nk simbah minyak panas je kat muka dia..dah setahun dia buat keje camtu... :(


http://www.dtinews.vn/news/in-depth/paid-to-care-arrested-for-child-abuse_6192.html

♥ Funna ♥ on 2 Disember 2010 2:31 PTG berkata...

sangat kejam org ni..bodoh btol!pe salah dak cik tu ntah..huhuhu emosi lak..meh2 kita hilngkan mrh dan tensen di blog saya..zzzz

iqbalhakimi on 2 Disember 2010 5:13 PTG berkata...

teruk betol pompuan lam video nie..time tengok rasa geram gler..ada jugak jenis manusia macam nie ...mintak dijauhkan ...

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez