Sabtu, 7 November 2009

Sara oh Sara...

Dicatat oleh nurulazham di 6:47 PTG
Tadi tgh dok upload gambo2, tgk pic Sara mase umo sebulan dua..jauh betol beza..
mohle tgk...mmg x percaye pon ader..
Sara lahir kulit gelap..bukan Sara jek..malah Fifi n Deqna pon..
huhu...siap nurse yg check up tu tanye.."ayah baby ni kulit gelap ke?"..
eh...sampai ke situ plak tanye..
aku cakap "xla..cerah jugak (agaknye lerrr...)..sbb bese kalo gi kedai2 cina, mesti tokei kedai tu cakap cina ngan my syg nih..
kadang pelik gak la tgk baby2 org len sume putih merah jek..
anak aku jek merah gelap!! haha...
sian anak2 ibu...

Tapi betul kata org2 tua..
Kalo lahir gelap, dah beso cerah..
(Setakat ni, cerah jugakla fifi n deqna..xtau la akan datang camne..)
Tapi ada gak yg lahir putih merah and terus cerah sampai ke beso....
meh tgk gambo2 sara...
dari tecik sampai domok ni ha...

Sara dalam hari....(tecik jek kan....)


Baru 3 hari jenguk dunia...


Maseni tgh kuning..nampak kan kuning dia??...



1 month 4days..baru pas botakkan kepala...


Sehari lagik genap 2month..


Eid Mubarak...hehehe

Nak gi jalan2.. mmg habit dia senyum sambil jelir lidah..ampon yek kwn2..)


Santai2 dgn chipmunk cik ika dia...


Kat dagu tu bkan minyak dagu ye kwn2 ituler hobi dia..main air liur sendirik...


dengan kakak-kakak dia.... ibu syg sgt2 kat awak semua!!ummmuuuaahhh!!!

Samada anda2 sume percaya atau tidak..kat bawah ni, inilah pic Iffah Maisarah...
gelap kan??...bukan sbb xada pencahayaan ke hape okeh...pencahayaan sume cukup..heheheeee
huhuhu sian anak ibu...
buat Sara..ibu bukan nak malukan awak..
hehe..saje jek nak tunjuk kat sesape yg kata anak ibu gelap,exspecially nurse yg check up awak tu...
heheheeee...ampun yek misi....  





xpe..xpe...skrg anak ibu dah cerah, kan..
sbb minum susu ibu kot??hehehe....

1 ulasan on "Sara oh Sara..."

specialmummy berkata...

Salam, apa petua pada yang dilakukan pada sara ye? harap boleh kongsi bersama.

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez