Jumaat, 6 November 2009

CURIK-CURIK MASA..

Dicatat oleh nurulazham di 11:30 PTG
Alahai...
terasa lama sesangat x update..
bukan xde bende nak di story mory kan..
tapi dgn keadaan yg on off-on off  balik BP ni la yg membuatkan tertangguh2 nak update..
la ni curik2 mase sementara adik ada kat umah..
so, 3 puteri2 beta tu bolehla main2 ape yg patut dgn mak cik dia tu haaa...

23hb lepas Sara genap 5month..
pegi timbang n cucuk sara..
berat sara now 8.5kg..haha...
mmg x larat nak dukung..
tapi disbbkan kakak2 dia dulu mmg saiz mcm tu..
kire dah biase la bw budak sesemangat itew..huhuhu....


Gambo2 Sara seblom gi Klinik


Disebabkan Sara dah pon 5month..
aku n my sayang decide nak khatankan skali budak domok nih..
nak tggu lama2 kang dah beso sgt plak budak nih..
mase sunat aritu pon, even baru 5mnth, nages cam ape..
sian baby Sara..huhuhu....
mase Fifi n Deqna sunat dulu, xnanges walau ckit pun..
baik betul budak 2 tu..
tapi dah beso, gadoh manjang...

Utk lepaskan hajat dah sunatkan Sara, my mum buatkan bubur putih bubur merah..
hehe..xtaula kalo belah luar johor panggil ape..
dan buat skali 'Bancak'an'...
haa..ni kalo sesape org Jawa, tau ler makna Bancak'an tu...
sebenonye, kalo yg real, buat makan2..letak dlm 1 dulang n panggil budak2 makan..
disebabkan kat taman my mum tu x banyak bebudak tecik, jadiknye org2 tua la yg makan..

Bubur Putih Bubur Merah


Bancak'an-jap jek abess..sbb makan berebut..haha



0 ulasan on "CURIK-CURIK MASA.."

 

Nurul Azham's Family Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez